The Search Company BV heeft tien jaar lang ervaring in de werving en selectiebranche. Met deze ervaring hebben zij nu een Google-based applicatie ontwikkeld genaamd Status Matches Pro waarmee ook andere organisaties hun eigen werving en selectieproces eenvoudig kunnen stroomlijnen.

Uit ervaring bleek dat er binnen The Search Company BV veel kostbare tijd verloren ging aan het invoeren van data, zoals het correct invoeren van CV‘˜s. De organisatie startte een zoektocht naar een eenvoudige, gebruiksvriendelijke toepassing die hen werk uit handen kon nemen. Uit deze zoektocht bleek dat geen enkel pakket gebruik maakt van Google als zoek engine, terwijl Google de marktleider is in zoeken. Daarop besloot het bedrijf te starten met de ontwikkeling van een eigen software-pakket. Dat resulteerde in het ontstaan van een op Google gebaseerde recruitment oplossing genaamd Status Matches PRO.

Status Matches PRO is vernieuwend in het feit dat het als enige recruitment software gebruik maakt van een geïntegreerde Google oplossing die bestaat uit verschillende applicaties zoals Google Mail, Google Apps, Google Sites en Google Calendar. Daarnaast kan met behulp van de welbekende Google Search Engine de juiste kandidaat vlot getraceerd worden.

Doordat de software gebaseerd is op het gebruik van de Google infrastructuur is het zeer eenvoudig te bedienen. Tevens kan de oplossing aan uw bedrijfsproces worden aangepast.

Meer informatie?

The Search Company BV, ook door Google Inc. officieel erkend als Google Apps Authorized Reseller, organiseert op 9 april aanstaande een kosteloos seminar over de toegevoegde waarde van recruitment software. Gedurende dit seminar zullen verschillende aspecten van recruitment en recruitment software aan bod komen. Tevens zal er een presentatie plaatsvinden van de door hen ontwikkelde recruitment oplossing Status Matches PRO en welke voordelen deze voor uw organisatie kan hebben. Inschrijven kan tot en met 6 april via deze www.searchcompany.nl

The Search Company BV
Fellenoord 220
5611 ZC Eindhoven
www.searchcompany.nl
T: 040 - 296 23 62