The Search Company BV heeft tien jaar lang ervaring in de werving en selectiebranche en het op succesvolle wijze samenbrengen van werkgevers en professionals op HBO/WO niveau met meerjarige werkervaring. Met deze ervaring hebben zij nu een Google-based applicatie ontwikkeld genaamd Status Matches Pro waarmee ook andere organisaties hun eigen werving en selectieproces eenvoudig kunnen stroomlijnen.

Uit de jarenlange ervaring die The Search Company heeft opgedaan weten zij hoeveel tijd er verloren gaat aan het correct invoeren van CV‘˜s en het labellen van kandidaten en vacatures. Het bedrijf startte met de ontwikkeling van de software om ervoor te zorgen dat andere bedrijven zich tegenwoordig meer met hun core business kunnen gaan bezighouden in plaats van met data entry.

De recruitment -software is vernieuwend in het feit dat het als enige gebruik maakt van een geïntegreerde Google oplossing. De kracht van Status Matches PRO ligt in het gebruik van Google technologie zodat de juiste kandidaat vlot getraceerd kan worden. Bij de ontwikkeling van de software is daarnaast specifiek gelet op eenvoud in bediening en gebruikersgemak. In tegenstelling tot overige recruitment -software oplossingen, kan Status Matches PRO compleet aan de wensen van uw bedrijf worden aangepast.

Meer informatie?

The Search Company BV organiseert op vrijdag 9 april een gratis seminar over de toegevoegde waarde van recruitment -software. Gedurende dit seminar zullen verschillende aspecten van recruitment en recruitment software aan bod komen. Tevens zal er een presentatie plaatsvinden van de ontwikkelde recruitment oplossing Status Matches PRO en welke voordelen deze voor uw organisatie kan hebben. Inschrijven kan tot en met 6 april via www.searchcompany.nl