(Persbericht) Op 2 en 3 december 2010 organiseert het European Pricing Platform, in België, terug hun interactieve tweedaagse training à¢â‚¬Å“The Strategies and Tactics of Pricingà¢â‚¬, met als doel de het volledige pricing proces en al zijn aspecten in kaart te brengen.

Tijdens deze training wordt er een sterke basis aangeleerd om gericht prijsbeleid op te stellen. Als deelnemer krijg je inzicht in de verschillende componenten die een invloed uitoefenen op de prijs. Vervolgens verwerven de deelnemers een inzicht in de verschillende stappen van een optimaal pricing proces. Welke factoren veroorzaken ´price pressure‘˜? Hoe ga je ermee om? Hoe reageer je op de agressieve prijzen van de competitie? Al dit wordt geïllustreerd aan de hand van ´real practice cases‘˜ met de nodige interactie!

Pol Vanaerde zaakvoerder van European Pricing Platform en VanaerdeConsulting zal deelnemers op een interactieve manier kennis laten maken met tools en tactieken die u in staat zullen stellen om de loyaliteit van klanten te garanderen en het aanhouden van een blijvende en groeiende winst voor uw bedrijf. Dit wordt geïllustreerd aan de hand van praktijkcases en met voldoende ruimte voor interactie.

Kijk voor meer informatie op: www.pricingplatform.eu

Het European Pricing Platform is dà© on- en offline ontmoetingsplaats voor prijsbeslissers in een breed scala aan sectoren. Het interactief delen, vergaren en ontwikkelen van pricing kennis staat centraal.

__________________________________________________________________

Meer informatie:

European Pricing Platform
www.pricingplatform.eu
[email protected]

Justine Van Acker
Office Manager

+32 51 32 03 72