(EMEA Persberichten) Thermaflex heeft op 28 juli de samenwerkingsovereenkomst met een van de grootste Chinese (bouw)bedrijven getekend. Door het tekenen van deze samenwerkingsovereenkomst zal Thermaflex haar producten op de Chinese markt af gaan zetten. Een nieuwe stap in de groei en ontwikkeling van het Waalwijkse Thermaflex.

Op 28 juli is een delegatie van de Beijing Building Technology Development Company Ltd. in Nederland geweest om de samenwerkingsovereenkomst met Thermaflex te tekenen. Met de ondertekening van de overeenkomst wordt een periode van intensief overleg en onderhandelen afgerond en kan een start gemaakt worden met de levering van de eerste Flexalen systemen voor Peking & Noord China.

Belangrijkste reden van de Chinese partner om te kiezen voor Thermaflex zijn de kennis, ervaring en service van Thermaflex. Maar zeker ook de eigenschappen van het voorgeïsoleerde leidingsysteem Flexalen; de snelheid van aanleggen en de volledige lasbaarheid. Dit voorgeïsoleerde leidingsystemen zal ook in China toegepast gaan worden voor distributie van warmte en koude.

In 1976 is Thermaflex gestart met de ontwikkeling en productie van leidingisolatie. In de periode tussen 1976 en nu is het bedrijf gestaag gegroeid. Op dit moment is Thermaflex actief in 40 landen over de hele wereld. De organisatie omvat 325 medewerkers die werkzaam zijn in 5 fabrieken en 11 verkoopvestigingen.

Thermaflex bedenkt, produceert en vermarkt innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen op het gebied van thermische isolatie en kunststof leidingsystemen waarbij het minimaliseren van energieverliezen voorop staat. Met haar oplossingen probeert Thermaflex het gebruik van alternatieve, duurzame energiebronnen te stimuleren.

Thermaflex Nederland is een verkooporganisatie van Thermaflex International Holding en is verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten in de Benelux en Scandinavië. Daarnaast is Thermaflex Nederland momenteel verantwoordelijk voor de activiteiten op de Chinese markt.

Voor meer informatie over de activiteiten van Thermaflex in China kunt u contact opnemen met de heer J. de Jong via 0416-744000 of 0610-884458 of via email [email protected] .

Voor meer informatie over Thermaflex en haar oplossingen kunt u contact opnemen met de heer M. Volder via 0416-744004 of 0613-143816 of via email [email protected] .
à¢â‚¬Æ’