Nu het opnieuw kouder is, het ook sneeuwt en het wintersportseizoen begint,
is het noodzakelijk zich tot vaste waarden te richten zoals warmte en welzijn.

De Thermolactyl producten van het Damart merk zijn net zo bekend voor hun kwaliteit als voor de niet te evenaren warmte die ze produceren. Men moet zeggen dat de betrouwbaarheid van de firma al langer bekend is, net zoals de degelijkheid van het winterondergoed. Op de site www.damart.be vindt u het volledige assortiment Thermolactyl producten terug, die zullen de basis van uw winter garderobe worden.

Het Thermolactyl assortiment is altijd onafscheidelijk van het Damart merk geweest, en vormt à©à©n van de producten die in de kijker staan, door allen geapprecieerd voor de uitzonderlijke kwaliteit. Tijdens deze koude periode, nodigt Damart u uit dat assortiment ondergoed te ontdekken of te herontdekken dat onontbeerlijk is voor uw welzijn in de winter. Het is het uitzonderlijke thermosregulerend vermogen dat de kracht aan de mythische vezel van Damart geeft, zodat u in alle omstandigheden kunt genieten van de aangepaste warmte naargelang uw behoeftes. Het zijn inderdaad niet minder dan 5 vijf warmte lagen dat het assortiment u voorstelt, om het peil van uw comfort aan te passen aan uw specifieke behoeftes volgens de omstandigheden. Niveau 1 geeft een lichte warmte, met gebruik van een fijne en soepele steek die volkomen geschikt is voor frisse avonden of licht verwarmde interieurs. De niveaus 2, 3, en 4 stellen een warmte ter beschikking die van zacht naar intens gaat. Echter stelt niveau 5 Thermolactyl ondergoed voor met dubbele dikte om de laagste temperaturen te trotseren of om de verwachtingen van de meest kouwelijke te beantwoorden. De Thermolactyl collectie neemt steeds een andere vorm aan zoals hemdjes, T-shirts met korte of lange mouwen, mouwloos onderhemdjes, lange onderbroeken zonder voeten, sokken of kniekousen zodat vrouwen en mannen die bezorgt zijn over hun welzijn de gelegenheid krijgen om te opteren voor een complete set.

Afspraak op de site www.damart.be waar u het volledige assortiment met Thermolactyl producten terug vindt, en u de nieuwheden ontdekt alsook de technologische innovaties die zullen toelaten een aangename en warme winter door te brengen. Damart biedt kledingstukken en ondergoed aan voor dames, heren en kinderen, speciaal ontworpen om het koude seizoen in het grootste comfort te doorstaan.