Apeldoorn, 2 november 2009 Thinkwise Software, specialist in modelgedreven softwareontwikkeling, is 33e geworden in de Deloitte Technology Fast50 2009. Dit is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Het was het eerste jaar dat Thinkwise Software aan deze verkiezing deelnam. Dit resultaat laat zien dat de gekozen groeistrategie zijn vruchten afwerpt.

Robert van der Linden, algemeen directeur van Thinkwise Software is zeer trots op deze notering: à¢â‚¬Å“Het behalen van de 33e plek is een erkenning voor onze activiteiten en een bevestiging van onze groeistrategie. Modelgedreven softwareontwikkeling is momenteel een markt die volop in beweging is. Bedrijven kunnen met deze ontwikkelmethode op een snelle en kostenefficiënte manier software ontwikkelen en beheren. Wij investeren veel in het ontwikkelen van ons product, de Thinkwise Software Factory. Wij zien deze notering dan ook als een erkenning voor onze inzet van de laatste jaren.à¢â‚¬

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven. Naast Nederlandse bedrijven nemen dit jaar ook bedrijven uit België deel aan de verkiezing. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2004 - 2008). De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

-----------------------
Over Thinkwise Software
Thinkwise Software is specialist in computergestuurde softwarebouw en producent van de software ontwikkel-workbench Thinkwise Software Factory. Met behulp van de Thinkwise Software Factory kan uw maatwerksysteem op een efficiënte manier worden beheerd en geheel worden gemoderniseerd.

De inzet van de Thinkwise Software Factory zorgt voor het versnellen van de software ontwikkeling, de ontwikkelproductiviteit ligt een factor 5 tot 10 hoger en de applicatie bevat een factor 15 minder te onderhouden broncode. De levensduur van de applicaties wordt verlengd doordat deze minder afhankelijk zijn van de gekozen technologie. Dit stelt organisaties in staat om met gebruik van de Thinkwise Software Factory duurzaam te innoveren en kosten te besparen. Thinkwise Software kan momenteel grote organisaties als Sligro, Koninklijke Zeelandia, Kontinex Staal en Royal Huisman Shipyard tot haar klanten rekenen. Voor meer informatie www.thinkwisesoftware.com

Thinkwise Software Factory is een geregistreerd handelsmerk van Thinkwise software

Voor aanvullende informatie, kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Carola Rijnbeek
Tel. 035 5435494
E-mail: [email protected]

Website: http://www.thinkwisesoftware.com