Apeldoorn, 3 november 2009 Thinkwise Software, specialist in modelgedreven softwareontwikkeling, benoemt per 1 november Hans Keukenschrijver als commercieel directeur. Het management team van Thinkwise bestaat daarmee uit algemeen directeur Robert van der Linden, technisch directeur Victor Klaren en commercieel directeur Hans Keukenschrijver. Hans wordt verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten, de marktbewerking en het ontwikkelen van nieuwe business initiatieven, zoals het opzetten van een partnerprogramma en het openen van nieuwe markten in de Verenigde Staten.

à¢â‚¬Å“Mijn benoeming tot commercieel directeur is het resultaat van de snelle groei van Thinkwise en zorgt voor meer structuur in de activiteiten,à¢â‚¬ aldus Hans Keukenschrijver. à¢â‚¬Å“Hierdoor kan Thinkwise daadkrachtig blijven handelen en kunnen wij ook in de toekomst blijven groeien. Onze groei wordt vooral veroorzaakt doordat bedrijven met inzet van onze Software Factory grote voordelen kunnen realiseren. Dit kan bijvoorbeeld het versnellen van de software ontwikkeling zijn. Bedrijven kunnen daarnaast sterk besparen op het onderhoud want het doorvoeren van aanpassingen in software gaat vele malen eenvoudiger en met een laag risico. Ook zijn ontwikkelde applicaties veel minder afhankelijk van de gekozen technologie. De levensduur van software applicaties wordt daardoor verlengd. Wij hebben de Software Factory ondertussen bij een groot aantal bedrijven geïmplementeerd, waaronder Royal Huisman Shipyard, KS Profiel, Sligro Food Group en Koninklijke Zeelandia.à¢â‚¬

Hans kwam in juli 2005 als sales manager in dienst bij Thinkwise. Hij heeft een achtergrond als technisch bedrijfskundige. Met deze achtergrond is hij in het verleden onder andere verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van een nieuwe product- en marktcombinaties.

-------------------------------------------------
Over Thinkwise Software
Thinkwise Software is specialist in computergestuurde softwarebouw en producent van de software ontwikkel-workbench Thinkwise Software Factory. Met behulp van de Thinkwise Software Factory kan uw maatwerksysteem op een efficiënte manier worden beheerd en geheel worden gemoderniseerd.

De inzet van de Thinkwise Software Factory zorgt voor het versnellen van de software ontwikkeling, de ontwikkelproductiviteit ligt een factor 5 tot 10 hoger en de applicatie bevat een factor 15 minder te onderhouden broncode. De levensduur van de applicaties wordt verlengd doordat deze minder afhankelijk zijn van de gekozen technologie. Dit stelt organisaties in staat om met gebruik van de Thinkwise Software Factory duurzaam te innoveren en kosten te besparen. Thinkwise Software kan momenteel grote organisaties als Sligro, Koninklijke Zeelandia, Kontinex Staal en Royal Huisman Shipyard tot haar klanten rekenen. Voor meer informatie www.thinkwisesoftware.com.

Thinkwise Software Factory is een geregistreerd handelsmerk van Thinkwise software

Voor aanvullende informatie, kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Carola Rijnbeek
Tel. 035 - 543 54 94
[email protected]

Website: http://www.thinkwisesoftware.com