(Persbericht) Son, 24 november 2010 - Een wit landschap en een negatief reisadvies. Voor veel mensen betekent sneeuw sneeuwpret, echter voor werknemers betekent sneeuwval alleen maar file en extra reistijd. De meningen verschillen wanneer en waar de eerste sneeuwvlokken precies gaan vallen, maar dat er vandaag of morgen sneeuwvlokken zullen vallen is zeker, volgens de Nederlandse media. Het aantal werknemers dat thuis werkt zal dan ook stijgen ten opzichte van een gemiddelde werkdag. En ook de komende maand zal het aantal thuiswerkers alleen maar toenemen door het te verwachten winterse weer en de bijbehorende chaos op de Nederlandse wegen.

Thuiswerken is voor veel medewerkers al een onderdeel van de moderne manier van werken. Thuiswerken betekent voor veel bedrijven niet alleen besparing op reistijd en reiskosten, maar het vormt ook een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde in vacatures. Flexibel werken wordt gezien als een belangrijk onderdeel van de ´nieuwe‘˜ manier van werken in de toekomst.

Flexibiliteit bevordert productiviteit: Het stelt organisaties in staat om snel, efficiënt en effectief op (nieuwe) ontwikkelingen in te spelen en te anticiperen. In de hedendaagse 24/7/365 economie is niet meer de aanwezigheid die telt, maar het resultaat.

Om succesvol thuis te werken moet de werknemer goede en veilige toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. HOB maakt het voor bedrijven mogelijk vanaf elke willekeurige locatie, op elk willekeurig tijdstip, op een veilige manier op het bedrijfsnetwerk in te loggen. De software biedt een optimaal beveiligde toegang tot bedrijfsapplicaties over internet en is onderdeel van een productlijn van diverse Connectivity en Security oplossingen. Deze bieden flexibele, veilige en centraal beheerde toegang tot alle informatie en applicaties, met iedere willekeurige cliënt waar ook ter wereld.

________________________________________

Over HOB:
HOB The Secure Access Company te Son (Eindhoven) is een zelfstandig onderdeel van de software ontwikkelaar en netwerkservice provider HOB GmbH & Co., een onderdeel van de Brandstà¤tter Group Germany. HOB GmbH & Co is een software developer en ontwikkelt innovatieve softwarematige connectivity en security oplossingen. HOB biedt innovatieve oplossingen op het gebied van server based computing, secure remote access, VoIP en virtualisatie. HOB heeft vestigingen in Duitsland, Nederland, Verenigde Staten, Frankrijk, Malta en Mexico.

HOB is gevestigd op bedrijventerrein Ekkersrijt, te Son (KvK 17113464), meer informatie is te vinden op www.hob.nl.