(Persbericht) Son, 19 januari 2011: Nederland heeft inmiddels te maken met een griepepidemie. In het hele land zijn mensen ziek thuis met koorts, spierpijn, hoofdpijn en andere griepverschijnselen. Tweederde van de grieppatiënten zijn geveld door de Mexicaanse griep. Tal van (hygiëne) maatregelen zijn er op gericht verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken en waar mogelijk wordt thuiswerken gestimuleerd.

Kan het werk van uw team thuis worden uitgevoerd? Dan is het een kwestie van toegang tot de bedrijfsgegevens regelen en zorgen dat er vanuit huis efficiënt gecommuniceerd kan worden met het bedrijf en met externe contacten. HOB biedt bedrijven hierbij ondersteuning middels haar product en services portfolio op het gebied van Connectivity, Security en Datacenter oplossingen. Zo kunnen uw werknemers overal op een veilige manier werken.

Vanuit diverse klanten neemt bij HOB momenteel ook merkbaar de vraag toe voor flexibele thuiswerkoplossingen, uitwijkfaciliteiten en waarborging van de bedrijfscontinuïteit in geval van toename van het ziekteverzuim. Tevens is er steeds meer vraag naar het opstellen van adequate escalatiescenario‘˜s en -procedures en zelfs het bouwen van complete evacuatiemogelijkheden. Immers een simpele griep kan veel schade aanrichten binnen een organisatie. Welke maatregelen neemt u om te zorgen dat de griepepidemie uw organisatie niet raakt?

________________________________________

Over HOB
HOB The Secure Access Company te Son (Eindhoven) is een zelfstandig onderdeel van de software ontwikkelaar en netwerkservice provider HOB GmbH & Co., een onderdeel van de Brandstà¤tter Group Germany. HOB GmbH & Co is een software developer en ontwikkelt innovatieve softwarematige connectivity en security oplossingen. HOB biedt innovatieve oplossingen op het gebied van server based computing, secure remote access, VoIP en virtualisatie. HOB heeft vestigingen in Duitsland, Nederland, Verenigde Staten, Frankrijk, Malta en Mexico.

www.hob.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular