Tilburg, 16 september 2008

Persbericht

Thuiswinkel Waarborg voor Take it Now.

Met ingang van 1 september 2008 is het keurmerk Thuiswinkel Waarborg van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie aan Take it Now toegekend. Het door de Consumentenbond ondersteunde Thuiswinkel keurmerk garandeert dat consumenten kopen bij een financieel gezond bedrijf dat haar verplichtingen kan nakomen. Tevens staat Thuiswinkel als branchevereniging financieel garant voor uitspraken van de geschillencommissie Thuiswinkel. à¢â‚¬Å“Door deze certificering wordt nogmaals benadrukt dat de consument veilig en betrouwbaar haar aankopen bij ons kan doenà¢â‚¬ aldus Tom Coehorst directeur van Take it Now. à¢â‚¬Å“De afgelopen 10 jaar hebben wij als eerste Nederlandse ICT e-tailer onze klanten altijd zekerheid geboden maar nu wij het thuiswinkel Waarborg vignet op onze site kunnen plaatsen kan een ieder dit in à©à©n oogopslag zienà¢â‚¬

Gemakkelijk, betrouwbaar en voordelig zijn de belangrijkste kenmerken van Take it Now. Buiten de zeer concurrerende prijzen heeft Take it Now een extra voordeel voor de consument: alle bestelde goederen worden namelijk gratis thuisbezorgd. Dit leidt tot een voordeel van 10 tot 15 euro per bestelling. Wie bestelt và³à³r 16:00 uur, heeft zijn of haar bestelling (mits voorradig) de volgende dag in huis.

Over Take it Now

Take it Now is opgericht in 1998 en daarmee de oudste Nederlandse ICT e-tailer. Met meer dan 70.000 kopende klanten en gemiddeld 100.000 orders op jaarbasis zijn sporen ruimschoots verdiend. In samenwerking met de grootste, internationale leveranciers worden meer dan 100.000 verschillende ICT-producten op de site www.TakeitNow.nl aangeboden. De klant kan rekenen op een voordelige prijs en goede service, zowel bij de bestelling als bij de levering van het artikel. Take it Now is mede vanwege deze speerpunten uitgegroeid tot een stabiel bedrijf en een leidende marktpartij.