Tibosch keukens, Tegels en Sanitair is geheel vernieuwd. Vanaf heden hebben zij een nieuwe website die mede mogelijk is gemaakt door XIB Internet Marketing. Maar dat is nog niet alles ook hebben zij een compleet vernieuwde showroom!

Keukens
Keukencentrum Tibosch beschikt over de nodige ervaring op het gebied van keukens en keukenapparatuur. Op 21 mei 2010 bestaan zij maar liefst 25 jaar! Daarnaast hebben zij sinds dit jaar ook een nieuwe showroom die op 22 mei 2010 de gehele dag geopend is.
Maar om de nieuwste keukens en keukenapparatuur van Tibosch te bekijken hoeft u niet eens meer de deur uit. Vanaf heden staat een groot deel van het assortiment overzichtelijk op een rijtje op de geheel vernieuwde website www.tibosch.nl.

Online keukens en keukenapparatuur bestellen
Op de website van Tibosch is het zelfs mogelijk om de apparaten meteen te bestellen.
De apparatuur wordt dan bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd door een kwaliteitsmonteur.
Na de bestelling wordt telefonisch contact opgenomen om de bestelling door te spreken.
Ziet u via de webshop apparatuur maar wilt toch meer weten, dan bent u van harte welkom in de vernieuwde showroom van Tibosch keukens, tegels en sanitair. Voor adres gegevens kunt u terecht op de vernieuwde website www.tibosch.nl

Service
Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij Tibosch daarom hoeft u voor de installatie niets extra te betalen! Tijdens de levering krijgt u informatie van de monteur over het juiste gebruik van het apparaat. Om de kwaliteit te waarborgen biedt Tibosch u een kwaliteitsgarantie van maar liefst 5 jaar!
Keukencentrum Tibosch is lid van het CBW, dit is een onderdeel van de branchevereniging wonen. In samenwerking met de Nederlandse consumentenbond zijn binnen deze vereniging alle rechten van de consument ondergebracht.

Tibosch
Keukens Tegels Sanitair
Milrooijseweg 55
5258 KG Berlicum
073-5032331
www.tibosch.nl
[email protected]