Nieuw boek verschenen van Gideon van Londen & Chris van der Werken uit Zevenaar

Met trots kunnen wij u melden dat wij Gideon van Londen & Chris van der Werken uit Zevenaar hebben gecontracteerd. Hun boek met als titel Tijd van het kind, een ontmoeting is sinds kort in de verkoop. Wij laten u dit weten omdat dit boek ongetwijfeld uw belangstelling zal wekken.
Gideon van Londen & Chris van der Werken zijn van harte bereid om hun werk bij u te presenteren. Ze kunnen zich binnenkort per email, telefoon of d.m.v. een bezoekje bij u melden.
Wij stellen het op prijs als u even wat tijd voor hen kunt vrijmaken. We bevelen hun boek van harte bij u aan, en we hopen dat u er een gepaste aandacht aan wilt besteden.
Meer informatie: [email protected] U kunt zich ook rechtstreeks tot de auteurs wenden: [email protected]

De flaptekst:

Kwetsbaar zoeken twee vrienden, zonder dat ze het van elkaar weten, naar antwoorden op de vele levensvragen die ze door hun tegenslagen en geluksmomenten in dit leven tegenkomen. Dit leidt tot een verrassende, boeiende en soms humoristische kijk op onze maatschappij en de hoofdpersonen zelf. Ze ontmoeten elkaar en hun vriendschap wordt de basis van dit boek. In hun vriendschap ontdekken ze dat gekte niet zo gek is. De schoonheid en het isolement van deze zoektocht wordt beschreven in gedichten, verhalen en schilderijen. Een ontroerend en ontwapenend verhaal van twee vrienden die proberen hun leven vorm te geven.

De auteurs:

Chris van der Werken: "Tot '92 ben ik als verpleegkundige werkzaam geweest. Vanaf die tijd ben ik WAO-er en ben ik voor mezelf gaan schrijven. Mijn grote liefde is muziek, ik speel zo veel mogelijk verschillende instrumenten en componeer graag."
Gideon van Londen: "Samen met de moeder van mijn twee kinderen woon ik nu in Zevenaar. Tien jaar heb ik in de zorgsector gewerkt in verschillende disciplines. In die tijd ben ik veel teksten gaan schrijven. Die zijn gedeeltelijk verzameld in dit boek."

De gegevens:

titel:
Tijd van het kind, een ontmoeting

auteurs:
Gideon van Londen & Chris van der Werken

aantal pagina's:
168

geïllustreerd:
ja

uitvoering/formaat:
paperback 12,5 x 20 cm

ISBN:
978-94-6089-048-2

vaste prijs:
à¢à¢â‚¬Å¡¬ 18,95

Over Boekscout.nl:

Boekscout.nl is een uitgeverij in de printing-on-demand-markt. Wij geven boeken uit van auteurs die vaak aan het begin staan van hun carrià¨re. Ons concept maakt het mogelijk om boeken in kleine oplagen tegelijk te realiseren. Daardoor zijn wij in staat de verborgen talenten in Nederland en België op te sporen en hun een kans te geven zich verder te ontplooien.
Mocht u vragen hebben over de auteurs of over hun boek, dan is uw emailtje van harte welkom: [email protected]

Op al onze leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Boekscout.nl, Postbus 198, 3760 AD Soest, www.boekscout.nl, [email protected]
Uitgevers: Lars en Stefanie Meiners

Website: http://www.boekscout.nl/html/etalage_boekwinkel.asp