(Persbericht) Ondanks dat december een drukke maand is, is het altijd leuk om nog een dagje uit of weekendje weg te gaan. Of dit in het vooruit zicht te hebben. Zowel Nederland als ook het buitenland biedt veel mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit.

www.dagjeuitveiling.nl heeft een paar leuke tips gevonden, die de moeite waard zijn.

Wat dacht u van:
Sauna arrangement extra voor 2 personen

De gezonde lucht en het mooie Zeeuwse licht aan zee maken van Domburg een bijzondere plek. In kuur- en beautycentrum De Parel vergeet u alle dagelijkse beslommeringen en kuurt u op verantwoorde wijze. Een professioneel team staat voor u klaar om u totale ontspanning te garanderen.

Dagjeuit arrangement voor 2 personen
Thermen Ridderkerk biedt vele mogelijkheden om alleen of samen een dag door te brengen. Een zwembad en whirlpool binnen en buiten, ruime rustruimten, verschillende droge en natte sauna cabines, een gezellige bar, buitenplaats, dakterras en niet te vergeten een restaurant met ruime keus aan vlees, vis en vegetarische gerechten

Ook andere leuke veilingen kan je vinden op onze site.
Kijk op www.dagjeuitveiling.nl voor ons gehele aanbod.

Op onze veilingsite staan diverse leuke dagjes uit om weg te geven of om zelf te houden.

Zowel Nederland als ook het buitenland biedt veel mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit. www.dagjeuitveiling.nl heeft een paar leuke tips gevonden, die de moeite waard zijn.

Kijk op www.dagjeuitveiling.nl voor ons gehele aanbod
Op onze veiling site maak je zelf de keuze.

Onze bezoekers kunnen op een veilige, maar vooral ook op een plezierige manier hun vrije dagen proberen in te vullen door een bod te doen op een dagje pretpark, een arrangement of een reisje welke hun aanspreekt. Iedereen vanaf 18 jaar kan gratis meebieden op de diverse aanbiedingen.

Uiteindelijk is de hoogste bieder de winnaar en kan het gewonnen arrangement, weekendje weg of wat dan ook geboekt gaan worden, in samenspraak met de aanbieder. Dit tegen het bedrag waarmee de winnaar de veiling gewonnen heeft.

U vindt ons gehele veilingaanbod op www.dagjeuitveiling.nl.
Dagjeuitveiling.nl
[email protected]