(Persbericht) € 25,- retour bij aankoop van een Miele-stofzuiger uit de S5000-serie

Miele lanceert een tijdelijke verkoopactie met haar stofzuigers uit de S 5000-serie. De actie houdt in dat de consument vanaf 1 juni tot en met 31 juli 2011, bij aankoop van een Miele-stofzuiger uit de S 5000-serie, vijfentwintig euro* retour ontvangt op het aankoopbedrag.

Miele-stofzuigers uit de S 5000-serie
Kenmerkend voor de Miele-stofzuigers uit de S 5000-serie zijn de speciale uitvoeringen die inspelen op specifieke wensen en verschillend gebruik. Want net zo verschillend en veelzijdig als de mens en zijn voorkeuren, zo bijzonder zijn de keuzemogelijkheden binnen de S 5000-serie van Miele. Stofzuigers met oog voor detail en uitgevoerd met uitgekiende extra's. Zo is er een stofzuiger speciaal voor mensen met huisdieren, mensen met een allergie of mensen met een parketvloer in huis.

Vijfentwintig euro retour
Vanaf 1 juni tot en met 31 juli 2011 krijgt iedereen die een Miele-stofzuiger uit de
S 5000-serie aanschaft, vijfentwintig euro retour op het aankoopbedrag. Informatie over deze actie, de actievoorwaarden en het verzilveren van het desbetreffende actievoordeel is terug te vinden op www.miele.nl/s5000

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Noot voor de redactie
Bij vermelding aan de naam Miele zijn aan het afdrukken/plaatsen van de foto‘˜s geen kosten verbonden. *Prijs is inclusief BTW en prijswijzigingen zijn voorbehouden.

Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Miele Nederland B.V.
De heer R.G. Bakker
Postbus 166
4130 ED Vianen
Telefoon: +31 (0)347 37 85 41
E-mail: [email protected]