(Persbericht) Onlangs heeft Nedasco de AOV Op Maat geïntroduceerd. Inmiddels zijn tientallen AOV‘˜s gesloten en zijn de eerste polissen medisch geaccepteerd. Directeur Tim Schoonbergen reikte deze week officieel de eerste AOV-polis uit aan de heer Van den Hurk van Financieel Centrum Heesch.

Online premie berekenen, offreren en aanvragen
à¢â‚¬Å“De reden dat wij voor de AOV bij Nedasco hebben gekozen is het gemak dat ze ons bieden. De AOV is eenvoudig online te berekenen en aan te vragen. Binnen enkele minuten had ik de offerte met eigen logo en het gehele product aangevraagd. Gemakkelijker kan toch niet?à¢â‚¬, aldus de heer Van den Hurk. à¢â‚¬Å“Daarnaast is het persoonlijke contact met de mensen van de Nedasco Inkomendesk erg prettig. Zij hebben veel kennis in huis en we kunnen snel met ze schakelen. Wij werken al meer dan 10 jaren samen met Nedasco. Door hun assortimentsuitbreiding bieden ze ons steeds meer toegevoegde waarde.à¢â‚¬

Een totaalpakket met alle inkomensverzekeringen
De AOV Op Maat is in het Nedasco Gezond Werken Pakket opgenomen, waardoor de werkgever een extra korting krijgt op de AOV die kan oplopen tot 10%. Hierbij heeft hij al zijn inkomensverzekeringen op à©à©n polis staan. Door de toevoeging van de AOV bestaat het pakket uit negen modules: Verzuim, WGA Eigen Risico, WGA Hiaat, WIA Excedent tot maximum SV-loon en boven SV-loon, WIA Bodem, Collectief Ongevallen, Ziekteverzuim voor de Ondernemer en AOV Op Maat. Het risico is ondergebracht bij de verzekeraars: ASR, AEGON, Avà©ro Achmea en REAAL.