(Persbericht) Tim Schoonbergen zal worden benoemd tot algemeen directeur van Nedasco. Schoonbergen (44) volgt per 1 mei 2011 Robin van den Burg op, die sinds 2007 deze functie heeft vervuld.

Tim Schoonbergen is momenteel werkzaam als algemeen directeur bij DAK intermediairscollectief. à¢â‚¬Å“Nedasco is een solide organisatie met hoog ambitieniveau. Dit ben ik bij DAK ook gewend en daarom zie ik mijn stap naar Nedasco als een logisch vervolg. Ik heb veel ervaring met de business à©n het intermediair opgedaan en wil hiermee graag bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Nedascoà¢â‚¬, aldus Tim Schoonbergen.

Robin van den Burg, die zich bij AEGON Nederland met nieuwe ontwikkelingen gaat bezighouden: à¢â‚¬Å“Ik geef met een gerust gevoel het roer aan Tim over. Hij kent de marktpartijen en weet wat er speelt. Het verder uitbreiden van Nedasco‘˜s mogelijkheden om het intermediairs makkelijker te maken, is bij hem in goede handen.à¢â‚¬

De benoeming van Tim Schoonbergen is afhankelijk van toetsing van de AFM. Op korte termijn verwacht de Raad van Bestuur van DAK een beslissing te kunnen nemen over de opvolging van Tim Schoonbergen.

-----------------------------------------------------------------
Over Nedasco

Nedasco, serviceprovider voor schadeverzekeringen, beschikt over volmachten van 25 verzekeringsmaatschappijen en bedient met 120 medewerkers meer dan 1.100 assurantietussenpersonen. Tussenpersonen met een aanstelling bij Nedasco kiezen voor gemak, professionaliteit in uitvoering en vereenvoudiging van hun administratie. Via à©à©n digitaal portaal -Nedasco ServiceNet- zijn de producten van vrijwel alle verzekeraars toegankelijk en kunnen daar worden vergeleken, aangevraagd en beheerd. Nedasco is onderdeel van AEGON Nederland.

Zie voor meer informatie www.nedasco.nl.