(Persbericht) Nijmegen, 6 januari 2010 - Aia Software, producent en ontwikkelaar van intelligente documentcreatie-oplossingen, maakt bekend dat Tim van Hugte (48) en Jeroen Huinink (38) toetreden tot het Management Team. Tim van Hugte wordt als Senior Vice President Sales & Delivery verantwoordelijk voor de strategie en aansturing van het commerciële- en het implementatieteam van het ITP Document Platform. Jeroen Huinink is benoemd tot CTO en is verantwoordelijk voor de afdeling Research en Development. Hij zal zich bezighouden met de product roadmaps en het ontwikkelen en uitdragen van de technologische visie van Aia Software op het gebied van documentcompositie en customer communications management.

Zowel Tim als Jeroen zijn al geruime tijd in dienst bij Aia Software en hebben diverse functies vervuld binnen het bedrijf. Paul Dirven, CEO van Aia Software: à¢â‚¬Å“Jeroen en Tim zijn een waardevolle aanvulling voor ons Management Team. Beiden hebben hun sporen in onze organisatie ruimschoots verdiend. De recente groei van Aia Software biedt ons de kans nieuwe uitdagingen aan te gaan. Door Tim aan te stellen als Senior Vice President Sales & Delivery zijn we ervan verzekerd dat onze groei gepaard gaat met de borging van ons kwaliteitsniveau. De ervaring die Jeroen opgedaan heeft brengt hem in de juiste positie om onze visie ´het ITP Document Platform als de standaard voor Business Owned, Business Managed, IT Controlled Customer Communications Management‘˜ te implementeren. Deze personele veranderingen bieden ons de ruimte om Aia Software naar het volgende niveau te tillen.à¢â‚¬

De rollen van Tim en Jeroen vullen elkaar naadloos aan. Tim: à¢â‚¬Å“Oplossingen op het gebied van documentcompositie en customer communications management worden nu vaak geselecteerd op basis van technische functionaliteiten en niet op basis van de waarde die ze toevoegen aan een organisatie. Het is de doelstelling van mijn team om (potentiële) klanten bewust te maken van de waarde die zij kunnen toevoegen door customer communications management in handen te leggen van hen die de strategie bedenken en uitvoeren. Door de gebruikers onafhankelijk van IT te laten opereren, kunnen zij veel sneller inspelen op veranderingen die optreden in de markt en wordt de time-to-market van nieuwe documenttemplates verkort.à¢â‚¬ Jeroen voegt toe: à¢â‚¬Å“Bij de ontwikkeling van ITP ligt onze focus altijd op de business. Ik ga mijn brede kennis en ervaring inzetten om onze product roadmap op deze koers door te zetten, zodat business gebruikers nog meer mogelijkheden hebben om waarde toe te voegen aan de primaire processen. Het vergroten van de developer free zone in ITP is hierbij een belangrijk uitgangspunt.à¢â‚¬

----------------

Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u hoge resolutie foto‘˜s van Tim van Hugte en Jeroen Huinink.

Over Aia Software
Aia Software is een toonaangevende wereldwijde producent van document oplossingen. Het ITP Document Platform ondersteunt medewerkers bij het maken van relevante en persoonlijke bedrijfskritische documenten. Meer dan 1.000 organisaties gebruiken ITP als à©à©n geïntegreerde oplossing voor het automatisch produceren van grote aantallen standaarddocumenten, het individueel samenstellen van verfijnde correspondentie aan de hand van tekstbouwstenen of het dynamisch invullen van formulieren. ITP sluit naadloos aan bij bedrijfsapplicaties. Aia Software is een volledig zelfstandig bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Zwitserland en Australië. www.aia-itp.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected]
035-58 22 730

U kunt dit persbericht ook vinden op: http://www.aia-itp.com/nl/nieuws/persberichten/tim-van-hugte-en-jeroen-huinink-treden-toe-tot-het-mt-van-aia-software.html.