Wie ging verhuizen, gaf tijdig zijn of haar adreswijzigingen door aan TNT verhuisservice. Tot voor kort tenminste. Want het postconcern krijgt concurrentie in de vorm van Verhuisvriend.nl. Een nieuwe online dienst die claimt onafhankelijker te zijn dan TNT. à¢â‚¬à…“Wij verkopen op voorhand geen persoonsgegevens, aldus de directie van Verhuisvriend.nl. à¢â‚¬à…“Daarnaast vinden we de TNT doorstuurservice weggegooid geld omdat je iedereen alsnog moet informeren. Voor minder geld hebben wij dat al geregeld.
 
Verhuisstress
à¢â‚¬à…“Verhuizen is à©à©n van de meest stressvolle ervaringen die een mens in z´n leven ondergaat, volgens algemeen directeur Bert Yland. à¢â‚¬à…“Wij proberen een gedeelte van die stress weg te nemen door mensen te helpen hun adreswijzigingen te regelen. à¢â‚¬à…“En dan niet alleen met betrekking tot de gas- en elektriciteitsleverancier, maar ook alle landelijke, regionale en locale partijen. Denk dus ook aan het krantenabonnement, tandarts en het lidmaatschap van de voetbalclub bijvoorbeeld. We bevestigen de verwerking en zijn een stuk completer dan TNT. Ons bestand bestaat uit meer dan 200.000 bedrijven en instanties. Daarnaast hebben wij geen last van de liberalisering van de postmarkt. Je hoeft niet naar drie postbedrijven voor een doorstuurservice.
 
Privacy
De liberalisering van de postmarkt heeft tevens tot gevolg dat deze markt een stuk competitiever geworden is. Bert Yland: à¢â‚¬à…“er moeten dus ook andere bronnen van inkomsten gezocht worden. Misschien dat men bij TNT Verhuisservice (=Cendris) er daarom voor gekozen heeft de persoonsgegevens van verhuizende klanten te verkopen. Wij denken dat veel Nederlanders hun privacy zeer op prijs stellen en doen dus niks met de gegevens van onze klanten. Als we gewoon goed ons werk doen, dan komen die extra inkomsten vanzelf. De tijd zal uitwijzen of Verhuisvriend.nl het grote TNT van de troon kan stoten, maar de vooruitzichten zijn goed. We verwachten in 2010 namelijk al 375.000 verhuizingen te regelen.

Website: http://www.verhuisvriend.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular