(Persbericht) Tobias Walraven is vandaag toegetreden tot de Raad van Advies van Mopinion. Walraven is het eerste lid van de Raad van Advies en zal als ervaren ondernemer het bedrijf assisteren in haar verdere groei. Mopinion is gespecialiseerd in customer feedback en biedt bedrijven geavanceerde software om laagdrempelig met klanten in contact te komen via het sociale web.

Als ondernemer was Tobias Walraven de grondlegger van SNT Group NV, tot december 2004 een internationale, beursgenoteerde dienstverlener op het gebied van CRM. Hij is als oprichter en voorzitter van de Raad van Bestuur/CEO bijna twintig jaar aan SNT verbonden geweest. Momenteel is hij betrokken bij een aantal jonge bedrijven die actief zijn met nieuwe communicatietoepassingen.

Succesvol concept
Tobias Walraven: à¢â‚¬Å“Mopinion is een doeltreffende en schaalbare innovatie op het gebied van social CRM, die zowel voor organisaties als consumenten veel toegevoegde waarde brengt. Mopinion zorgt ervoor dat alle koopsignalen, complimenten, tips, klachten en suggesties die consumenten delen via het sociale web bij de organisatie terecht komen. Enerzijds doet Mopinion dit met slimme tools via de website van de organisaties zelf, ondermeer met feedback-formulieren en communities. Anderzijds haalt de applicatie deze informatie binnen van blogs, fora, en populaire social media, zoals Facebook, Hyves en Twitter. Het betekent voor consumenten een laagdrempelige manier om in contact te komen met een organisatie, en voor organisaties levert het waardevolle inzichten op. Ik wil dit succesvolle concept graag verder in de markt helpen zettenà¢â‚¬.

Vliegende start
Mopinion is vanaf haar start in maart 2010 sterk gegroeid en heeft in een korte periode zowel bedrijven uit het MKB als diverse multinationals aan zich weten te binden. De SAAS-dienst (Software As A Service) van Mopinion wordt ingezet in verschillende onderdelen van het klantcontactproces door inmiddels meer dan dertig bedrijven en instellingen, waaronder Reed Business, Vliegwinkel, Roompot, hollandsnieuwe (Vodafone), TNT Post Pakketservice, Jaap.nl, en Stivoro.