PERSBERICHT

Ton Sernà© start channel marketing bedrijf

Voormalig country manager HP Procurve Benelux bundelt 30 jaar ervaring in eigen bedrijf

Rosmalen, februari 2010 Ton Serne (55) is gestart met zijn eigen channel marketing bedrijf SCM. Het nieuwe bedrijf is actief in het opzetten en optimaliseren van reseller kanalen voor de high-tech industrie. SCM begeleidt het gehele traject van marktverkenning via strategiebepaling tot en met de implementatie van de strategie.
De doelgroep bestaat uit fabrikanten en importeurs in de ICT branche. Een brede kring van partners, zoals Nazca, GP International, Hollanders Management Advies, en Paridaens Prodesse, completeert het dienstenportfolio, dat modulair wordt aangeboden.

Sernà© is afkomstig van Hewlett Packard, waar hij gedurende 30 jaar verschillende functies bekleedde. Zo werkte hij onder andere mee aan diverse introducties van HP‘˜s topproducten. Laatstelijk was hij country manager voor HP ProCurve Networking in de Benelux. Met zijn gecombineerde technisch commerciële opleiding (HTS Werktuigbouw à©n Nijenrode) noemt Sernà© zich technisch commercieel strateeg.
Over Sernà© Channel Marketing (SCM)
SCM is gespecialiseerd in marketing- en sales strategieën voor hoogwaardige technische producten. Het bedrijf richt zich op leveranciers van deze producten in de B-to-B markt, die hun weg vinden naar eindgebruikers via het reseller kanaal. SCM helpt bedrijven snel en effectief een positie in deze markt te veroveren in Nederland of elders in West-Europa. SCM maakt deel uit van een ruime kring van onafhankelijke consultants die de scope van het aanbod verbreden, met disciplines als marketing (copy-writing, art-direction), public relations, human resources, sales management, personal coaching en internet marketing. Voor meer informatie: http://www.sernecm.nl/

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
SCM
Ton Sernà©
Tel.: 073-5230160
Mobiel 06 5012 8765
email: [email protected]
of met
Presscom
Madeleine Kok
Tel.: 030-6051415
email: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular