De top 40 staat bekend om de beste muziek, vanaf nu ook om de allerbeste zonnebrillen. Top40zonnebrillen.nl is de nieuwste website op het gebied van merk zonnebrillen. Met meer dan twintig jaar ervaring heeft het team met zorg de laatste zonnebriltrends weten te vangen en vertaald naar een gloednieuwe website. Gebruiksgemak, efficiëntie en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Na het eenvoudig selecteren van de gewenste zonnebril, wordt met een snelle TNT levering de nieuwe merk zonnebril thuis afgeleverd. Het zomerseizoen kan niet vroeg genoeg van start gaan!

Ray Ban, Persol en Tom Ford zijn slechts enkele voorbeelden uit het assortiment. Binnen deze high quality merken zijn alleen de nieuwste en meest trendy designs en monturen geselecteerd. De klant kan op deze manier eenvoudig in à©à©n ´Top 40 overzicht‘˜ een zonnebril naar wens kiezen. Een reeks aan heldere afbeeldingen, duidelijke productomschrijvingen en aanvullende informatie biedt de helpende hand bij het vergelijken en gemakkelijker maken van de keuze. Toch nog even nadenken over de aankoop? Het product kan toegevoegd worden aan het verlanglijstje, zodat bij het volgende bezoek aan Top40zonnebrillen.nl weer verder geshopt kan worden.

Top40zonnebrillen.nl heeft gekozen voor een simpele en bezoekersvriendelijke navigatiestructuur, zodat de webshop voor iedereen toegankelijk is. Top40zonnebrillen.nl biedt 100% echte zonnebrilmerken, gratis TNT bezorging en de snelste levertijden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor aanvullende (pers)informatie kunt u contact opnemen met:
Email: [email protected]