=PERSBERICHT=

Afzender: SharePeople, Utrecht

Datum: woensdag 18 november 2009

Topmanagers als kerstpakket naar Afrika!

Dat er in tijden van crisis nog steeds iets waardevols valt weg te geven bewijst SharePeople, dà© organisatie die ondernemers uit ontwikkelingslanden in contact brengt met ambitieuze Europese professionals en bedrijven.

SharePeople stuurt dit jaar wel hele bijzondere kerstpakketten naar o.a. Kenia, India en Ethiopië. Niet gevuld met een fles wijn, ingeblikte abrikozen of andere etenswaren maar met ´human capital‘˜!

Topmanagers, die met kun kennis en ervaring, 2 weken lang met een concrete business case aan de slag gaan bij een lokale ondernemer in een ontwikkelingsland. Door kennis en ervaring uit te wisselen, versterken beide partijen hun professionele vaardigheden en leveren zij zo een bijdrage aan een betere wereld.
à¢â‚¬Å“Na een chaotisch crisisjaar, is het voor managers juist goed om afstand te nemen van de day-to-day business en even in een hele andere context te werkenà¢â‚¬, aldus Cosmas Blaauw, directeur van SharePeople.

SharePeople roept voor deze actie de hulp in van bedrijven die 2009 positief willen afsluiten door met hun betrokkenheid ondernemers in ontwikkelingslanden een goede kerst te bezorgen. Bij de eerste 20 kerstpakketten die deze bedrijven afnemen, neemt SharePeople de voorbereiding, verzending en begeleiding voor haar rekening. Het bedrijf hoeft de manager alleen 2 weken te missen (niet noodzakelijk met kerst, maar wel voor 1 september 2010)!

Wilt u weten hoe de actie precies werkt? Bekijk dan het filmpje en ga voor meer informatie naar: www.sharepeople.nl/kerstpakket

------------------------------------------------------

Contactpersoon
Elise Vonk, Communicatie Manager
T. + 31 (0) 30 880 1563
M. (06) 4210 9056
E. [email protected]

Website: http://www.sharepeople.nl/nl/doc_xmas.phtml

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular