Topvrouwen aan het woord op Carrière Event Vrouw@Work in Leeuwarden(Persbericht) vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 maart

Funda Müjde, Elma Drayer, Diana Monissen, Naima el Bezaz, Ineke van Gent… dit is slechts een selectie van de topvrouwen die van zich laten horen op het allereerste Carrière Event Vrouw@Work. Vrijdag 11 maart is de aftrap van het Vrouw@Work in het WTC Hotel in Leeuwarden. Het driedaagse evenement start om 12.00 uur en wordt geopend door Tineke Schokker van Gedeputeerde Staten. Het thema voor deze drie dagen is ´stoer‘ en ´balans‘.

Wat is er te doen en voor wie?
Dit verrassende maar vooral inspirerende event richt zich op werkzoekende vrouwen, allochtone en arbeidgehandicapte vrouwen, vrouwen die een carrièreswitch willen, maar ook werkgevers op zoek naar gemotiveerd personeel en startende onderneemsters. Vrouw@Work biedt voor de bezoekers een beursvloer met veel inspirerende workshops, lezingen van stoere zakenvrouwen, discussiemogelijkheden met topvrouwen uit de politiek en het bedrijfsleven, informatie over opleidingen en loopbaanmogelijkheden, muziek, gezelligheid en nog veel meer. Het spreekt voor zich dat de beursvloer toegankelijk is voor mindervaliden.

Samen met ´Vrouw!‘ in het WTC Expo
Tegelijk met Carrière Event Vrouw@Work vindt ook de beurs VROUW!, het grootste vrouwenevenement van Noord-Nederland, in het WTC EXPO Leeuwarden plaats. Ook deze bezoekers krijgen toegang tot ons evenement en andersom. In 2010 bezochten maar liefst 14.000 bezoekers de beurs VROUW!. Dit jaar verwachten we nog meer bezoekers. Deze enorme grote groep vrouwen willen we graag inspireren en motiveren op het gebied van werk & opleiding!

De organisatie is in handen van…..
De initiatiefnemers van Vrouw@Work zijn een groep professionele, enthousiaste vrouwen met veel ervaring op het terrein van arbeid en re-integratie. Zij zijn werkzaam bij Partoer CMO Fryslân, FSU, Friesland College, Bureau Beeldstroo en Mindshift Consultancy. Zij werken samen om de positie van vrouwen op de arbeidsmarkt te verbeteren, in het bijzonder allochtone en arbeidsgehandicapte vrouwen. Zij zijn ervan overtuigd dat bij deze groepen een groot arbeidspotentieel en onbenut talent aanwezig is. Dit Carrière Event is de aftrap in Friesland van het project Vrouw@Work.
Voor meer informatie ga naar www.vrouwatwork.nlComments are closed.
%d bloggers liken dit: