à¢â‚¬à…“De kwaliteitsverschillen in de zorg zijn groot. Menzis maakt dat inzichtelijk met het Topzorg-predikaat. Aldus Robert Boonen, mededirecteur van Polikliniek de Blaak. à¢â‚¬à…“Dat wij een van de zestig zorgaanbieders zijn die het Topzorg-predikaat hebben gekregen is natuurlijk prachtig maar het houdt ons bovenal scherp om dit predikaat in de toekomst te behouden.

In 2008 beoordeelde Menzis de zorgaanbieders van vijf behandelsoorten: liesbreuk, meniscus, borstkanker, spataderen en staar. De beoordelingscriteria waren gebaseerd op klantenonderzoek, landelijke richtlijnen en advies van patiëntenverenigingen. Daarbij werd vooral gekeken naar medische kwaliteit, snelheid van diagnostiek en behandeling en informatievoorziening. Uiteindelijk scoorden 60 zorgaanbieders goed op al deze punten en mogen zij tot 2010 het predikaat ´Menzis Topzorg´ voeren.

Polikliniek de Blaak is gespecialiseerd in (laser) behandeling van spataderen en heeft vestigingen in Rotterdam, Almere, Tilburg en Leidschendam. à¢â‚¬à…“Toen we voor het eerst van het Topzorg idee van Menzis hoorde waren we direct enthousiastzegt Robert Boonen. à¢â‚¬à…“We hebben jarenlang hard gewerkt aan topzorg voor onze patiënten en dit idee sloot daar perfect op aan. Zo konden we onszelf testen of we inderdaad op de goede weg waren en nu we het predikaat hebben is het makkelijker om onze kwaliteiten voor het voetlicht te brengen bij bestaande en nieuwe patiënten. Besluit hij.

Voor meer informatie kijk op http://www.polikliniekdeblaak.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular