(Door Peter Verbunt)
Duo orkest Torkest bestaat 15 jaar. De 25-plussers onder ons weten nog goed hoe de viermans formatie Clockhouse in de tachtiger jaren furore maakte als populairste en meest gevraagde coverband. Na 10 topjaren met Clockhouse besloten Ton den Dekker en Renà© van Tongeren, twee van de vier drijvende krachten achter de zogenaamde à¢â‚¬à…“Clockhouse-formule, in 1993 samen een nieuwe weg in te slaan.

Duo orkest TORKEST was een feit!
Er werd niets aan het toeval overgelaten en onder het motto à¢â‚¬à…“kwaliteit staat voorop moest alles vanaf het eerste optreden in orde zijn: het meer dan uitgebreide repertoire, de professionele geluidsinstallatie en computergestuurde lichtset, het moderne instrumentarium, de grote hoeveelheid grappen en grollen en niet te vergeten: altijd goede zin! Het idee om als duo orkest de à¢â‚¬à…“Clockhouse-formule voort te zetten bleek een schot in de roos: binnen een half jaar was de agenda van Duo orkest TORKEST volgeboekt.
TORKEST klinkt als een moderne, voltallige band en speelt het bijna onuitputtelijke repertoire inclusief de actuele hits met volle overtuiging en enthousiasme. Renà© en Ton weten door hun jarenlange ervaring wat het publiek van ze verlangt en spelen daar moeiteloos op in. TORKEST heeft ervoor gezorgd dat de benaming à¢â‚¬à…“duo het oubollige imago kwijtraakte en weer volop in de belangstelling staat bij jong en oud. En niet alleen bij het publiek; ook collega-muzikanten merkte het succes van TORKEST op. Nog nooit is een duo zo gekloond en geïmiteerd als TORKEST. Maar zoals overal geldt ook hier dat het origineel het beste blijft!
Anno 2008 is TORKEST nog steeds de meest gevraagde duo orkest voor bruiloft muziek, personeel en bedrijfsfeesten. Daarnaast wordt duo orkest Torkest bij evenementen , kermissen en braderieën als duo coverband, allround duo orkest, themafeest entertainment of als duo orkest feestband geboekt om een avondvullend feest, show en entertainment te verzorgen. Dat bewijst dat Ton en Renà© door telkens up-to-date te blijven en te luisteren naar het publiek hun kracht nog lang niet hebben verloren.
Om u nog meer van dienst te kunnen zijn, kunt u bij duo orkest à¢â‚¬à…“Torkest Entertainment terecht voor een eerlijk advies en een passend alternatief, mocht TORKEST reeds bezet zijn. à¢â‚¬à…“Torkest Entertainment heeft een netwerk met de beste entertainers, duo´s, trio´s en coverbands opgebouwd en heeft goede contacten met de grote boekingsburo´s in Nederland.

Informatie/boekingen:
Torkest Entertainment
Tel : 073-5994968
Fax : 073-5995306
E-mail: [email protected]
Internet: www.torkest.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular