Aluminium ramen zijn ideaal geschikt voor o.a. utiliteitsbouw, maar ook voor uw eigen woning. ALuminium kozijnen zijn namelijk onderhoudsvrij zijn zeer duurzaam. Duurzaamheid zowel in de zin van levensduur, want aluminium kozijn gaan 25 tot 60 jaar mee. Daarnaast is het aluminium recyclebaar. Aluminium kozijnen zijn daarnaast beschikbaar in enkele gewenste RAL kleur.

Nu kunt u bij creon-kozijnen heel eenvoudig uitrekenen wat de prijs is van aluminium kozijnen en u kunt deze kozijnen ook gelijk bestellen. Tot 31 oktober heeft u zelfs 10% korting op de aluminium kozijnen en de aluminium schuifpui.

Het aanbod in aluminium kozijnen en de mogelijkheden zijn heel erg breed. Online kunt u de gebruikelijke ramen berekenen, zoals een vast raam, draai / kiep raam en nog enkele andere. Hiervoor wordt het systeem van Aliplast Imperial gebruikt. Dit is een hoogwaardig systeem. Standaard worden de vlakke profielen aangeboden die door heel Europa worden gebruikt. Optioneel zijn bijvoorbeeld de speciale verdiepte profielen die alleen en speciaal ontwikkeld zijn voor de Nederlandse markt. Deze is te zien op de afbeelding hieronder.

verdiept aluminium profiel

Daarnaast is in het assortiment 2 verschillende schuifpuien opgenomen. De aluminium schuifpui wordt aangeboden in het Aliplast systeem Visoglide. Dit is systeem welke zeer geschikt is met name voor kleine tot gemiddelde afmetingen. In dit systeem heeft u de mogelijkheid om dubbel glas toe te passen. De aluminium hef-schuifpui wordt aangeboden in het hoogwaardige systeem Ultraglide. Dit is een systeem die vooral erg interessant is bij grote afmetingen. Dit is een zeer sterk systeem en heeft de mogelijkheid om triple glas toe te passen. Ook hier zijn de mogelijkheden veel groter en bieden we via de web-shop alleen de meest voorkomende schuifpui aan. Zo zijn schuifpuien met 2 schuivende delen mogelijk met in het midden een vast gedeelte of 2 schuivende delen met aan beide zijkanten een vast gedeelte. Hierdoor is zelfs een breedte tot 6 meter mogelijk.

Ook op de schuifpuien geldt de korting à¡ 10% t/m 31 oktober. Wees er dus snel bij en bestel uw aluminium kozijnen vandaag nog.

Website: http://www.creon-kozijnen.nl/aluminium-kozijnen.html

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular