Het bekende winkeltje op de hoek naast het Koninklijk Paleis viert 111 jaar !!  Waarom 111 ?  Omdat het 100-jarig bestaan gewoonweg werd vergeten !
Tothem Underwear heeft een fotowedstrijd uitgeschreven. Foto's met in de hoofdrol een Tothem tas maken kans op de maandprijs van à¢à¢â‚¬Å¡¬  250,=.
Bezoekers van de website kunnen stemmen voor de beste foto. De actie duurt van 1 november 2008 tot en met 31 oktober 2008.

De Amsterdamse herenmodezaak Kuppers werd in 1897 opgericht. De zaak groeide uit met enkele filialen in o.m. de Leidsestraat en de Nieuwezijds Voorburgwal, de huidige locatie sinds 1928. Tientallen jaren was Kuppers Herenmode een gerenomeerde zaak waar vele Amsterdammers zich lieten verwennen met de nieuwste mode uit Milaan, London en Parijs.
Bijna dagelijks vertellen klanten en passanten hun herinneringen aan de winkel die er al zolang zit. Waar vroeger voornamelijk heren bovenkleding werd verkocht is sinds 1987 een uitgebreid assortiment heren ondergoed, badmode, bad- en kamerjassen te vinden.

Vele bekende merken gaan over de toonbank zoals Dolce & Gabbana, Just Cavalli, Moschino, Hugo Boss, Calvin Klein, HOM, Polo Ralph Lauren, Puma, Matinique. Maar ook de minder bekende maar aparte creatieve merken, zoals MuchachoMalo, XTG, Iqoniq, Macho, Body Art, Pull-In, Manstore, Olaf Benz, N2N Bodywear, Eros Veneziani, Animal Publico, 2(x)ist, Secret of Nature, McAlson, Zimmerli of Switzerland.

Tothem Underwear Amsterdam is gelegen pal naast het Koninklijk Paleis op de hoek van de Paleisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal.
Geopend 7 dagen per week.  De webwinkel à©n de fotowedstrijd (met de voorwaarden) zijn te vinden onder  www.tothem-underwear.com