Revenue & Yield Management
- Innovatieve prijstechnieken voor het benutten van verborgen margepotentieel -

Mei 2009
Op 1 en 2 oktober 2009 organiseert het European Pricing Platform (ePP) een tweedaagse training ´Revenue & Yield Management´ waarbij interactie een belangrijke rol speelt.

Welke klanten willen welke prijs betalen? Wanneer verander ik de prijs? Hoeveel producten verkoop ik aan een specifieke prijs? Dit zijn enkele van de vragen die tijdens deze sessie behandeld zullen worden. Verder wordt er ook ingegaan op de verschillende technieken om aan revenue management te doen en de moeilijkheden die daarbij komen kijken.

Dr. Kevin Pak consultant bij ORTEC zal de deelnemers a.d.h.v. een interactieve game de nodige theorie en achtergrond meegeven om zo de mogelijkheden van revenue & yield management in de praktijk te kunnen toepassen. ORTEC heeft een jarenlange ervaring en ongeëvenaarde expertisebasis op het gebied van Revenue Management. Voorbeelden van markten waarin ORTEC ervaring heeft met Revenue Management zijn o.a. hospitality & MICE industrie, luchtvaart, touroperators, parkeerbedrijven en aanbieders van reclame-capaciteit. (hoge) hotelscholen zijn uiteraard ook meer dan welkom.

Praktische informatie
Plaats : Landgoed de Horst, De Horst 1, 3971 KR Driebergen, Nederland
Datum : 1 en 2 oktober 2009 van 9u tot 17u
Prijs : Deelnemers van het European Pricing Platform betalen à¢à¢â‚¬Å¡¬ 1160,00 excl. BTW. Niet-deelnemers betalen à¢à¢â‚¬Å¡¬ 1285,00 excl. BTW.
Voor verdere informatie of inschrijvingen: Bel Lien Van Tieghem:+32 (0) 51 320 372 / [email protected]
Website voor informatie :
http://www.pricingplatform.eu/site/public/trainings.asp

Het European Pricing Platform is dà© on- en offline ontmoetingsplaats voor prijsbeslissers in een brede waaier aan sectoren. Het interactief delen, vergaren en ontwikkelen van pricing kennis staat centraal

____________________________________________________________

Meer informatie:

European Pricing Platform
www.pricingplatform.eu
[email protected]

Lien Van Tieghem
Office Manager

+32 51 32 03 72