(Persbericht) December 2011
Op 12 december 2011 organiseert het European Pricing Platform de interactieve trainingssessie ´Revenue en Yield management voor de hospitality industrie‘˜ met als doel de ´toolbox‘˜ van de Business professional verder uit te breiden. Deze training vindt plaats in Driebergen (Utrecht), Nederland.

(Her)ontdek de mogelijkheden van revenue -en yield management die leiden tot het vasthouden en zelfs verhogen van uw winst in tijden van economische onzekerheid. Analyseer belangrijke toekomstige trends in revenue en prijsstrategieën om inkomsten en winst te maximaliseren. Kortom, deze training zal een unieke ervaring zijn om te begrijpen hoe u door een correct gebruik van revenue management kan anticiperen in een onstabiele marktomgeving.

Wouter Olland zaakvoerder van Olland Marketing zal de deelnemers de mogelijkheden van revenue management leren (her)ontdekken met een interactief computergame. Deze training zal deelnemers de nodige theoretische en praktische informatie meegeven die nodig is om een feilloze exploitatie van revenue management in praktijk toe te passen.

Revenue en yield management is specifiek gericht naar mensen die actief zijn in de volgende sectoren:
Hospitality-, leisure-, meeting-, incentive-, conferences-, travel-, en evenementen industrie.

Meer informatie over deze interactieve training? http://www.pricingplatform.eu/site/public/trainings_detail.asp?id=104
Of bij vragen kan u altijd contact opnemen: [email protected]