(Persbericht) Efficiënte beheersing van goederenstromen.

Oosterhout, 26 november 2010
Na een overweldigende laatste editie wordt deze vakbeurs komend jaar op 15 & 16 maart voor de 6e maal in successie georganiseerd. Net als voorgaande edities vind deze vakbeurs parallel met de verpakkingsbeurs EMPACK 2011 plaats in de Brabanthallen, ´s-Hertogenbosch.

TRANSPORT & LOGISTIEK bundelt alle trends en ontwikkelingen binnen de transport- en logistieke markt, in een overzichtelijke presentatie. De vakbeurs legt focus op wegtransport, intern transport & logistiek. De transport- en logistieke markt is en blijft à©à©n van de snelst groeiende markten. easyFairs biedt gedurende twee dagen een compact platform aan voor logistieke aanbieders en kwalitatieve beslissers uit de sector.

Nieuw; DISTRIBUTIECENTRA 2011
Gelijktijdig met TRANSPORT & LOGISTIEK is er dit jaar een primeur. Belangrijke specialismen op de beurs zijn magazijnen en de groothandel. Om deze optimaal te integreren heeft easyFairs dit samengevat in een apart programma: DISTRIBUTIECENTRA. Dit onderdeel van TRANSPORT & LOGISTIEK presenteert compleet en doelgericht innovatieve, kostenverlagende en efficiëntieverhogende oplossingen. Kortom, een ´sneak preview‘˜ in Den Bosch.

Exposeren of bezoeken?
Bekijk uw mogelijkheden op easyFairs.com/TRANSPORT-NL