WLAN-specialist versterkt organisatie om te anticiperen op snelgroeiende markt

Hilversum, mei 2009 Trapeze Networks (NYSE: BDC) heeft Ivana de Sanctis benoemd tot Field Marketing Manager EMEA en Alain Levens tot Presales Manager Benelux. De Sanctis heeft hiervoor jarenlang in marketingmanagementfuncties gewerkt voor LogMeIn en Hand Held Products. Bij Trapeze is zij verantwoordelijk voor het implementeren van de marketingstrategie en programma´s, in nauwe samenwerking met de lokale partners en het eigen verkoopteam. Levens is afkomstig van Radware, waar hij als Technical Manager verantwoordelijk was voor alle presales activiteiten in de Benelux. In een team van zeven WLAN-professionals is hij bij Trapeze verantwoordelijk voor alle technische verkoopondersteuning in de Benelux regio.

à¢â‚¬à…“Om de succesvolle groei samen met onze partners door te zetten, versterken wij het team in Hilversum. zegt Jeroen Nooijen, VP Sales EMEA van Trapeze Networks. à¢â‚¬à…“De Sanctis heeft behalve jarenlange ervaring met internationale marketing in de branche ook een MBA in International Business & Marketing van de London South Bank University. Levens is Industrieel Ingenieur in Elektronica en Telecommunicatie, aangevuld met een lange lijst certificeringen als senior consultant en trainer op het gebied van netwerkontwerp en beveiliging. Voor Radware was hij circa zes jaar Senior Security Consultant en Technical Trainer bij de Europese netwerk- en beveiligingsdistributeur NOXS.

Trapeze Networks
Trapeze Networks, een Belden merk, is een toonaangevende leverancier van draadloze apparatuur en managementsoftware voor bedrijfsnetwerken. Trapeze was het eerste bedrijf dat NonStop Wireless heeft geïntroduceerd, om de betrouwbaarheid van draadloze netwerken en daarop gebruikte toepassingen te optimaliseren. Vooral voor organisaties met veel mobiele medewerkers en breedbandige toepassingen in de zorg, het onderwijs en de hospitality branche. Trapeze levert Smart Mobile schaalbare draadloze netwerken voor applicaties als Voice over Wi-Fi, locatiegebaseerde services en binnen-/buitenverbindingen.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular