Gartner Dataquest marktonderzoek bevestigt succes NonStop Wireless Networking

Hilversum, juni 2009 Uit het Gartner Dataquest Q1 2009 marktonderzoeksrapport over Enterprise Wireless LAN Equipment, blijkt dat Trapeze Networks (NYSE: BDC) haar marktaandeel met meer dan 30% heeft vergroot. Dit is gemeten naar omzet in het vierde kwartaal van 2008 en het eerste kwartaal van 2009.

Bart Tillmans, Vice President Marketing van Trapeze Networks zegt: à¢â‚¬à…“Ik ben ervan overtuigd dat Trapeze Networks marktaandeel wint, omdat wij onderscheidende toegevoegde waarde bieden. Natuurlijk daalt het inkoopvolume in economisch mindere tijden, maar bedrijven moeten blijven investeren in hun toekomst. Om de beperkte budgetten optimaal te besteden, steken zij meer tijd en energie in het heroverwegen van eerdere aannames en return-on-investment berekeningen. Onder druk scheiden zij met een kritische blik het kaf van het koren.

Tillmans vervolgt, à¢â‚¬à…“Dit zijn de belangrijkste feiten: onder enorme marktdruk is Trapeze Networks erin geslaagd om zich na een jaar van elke concurrent te onderscheiden met NonStop Wireless Networking. De boodschap hierachter is heel simpel: U verwacht dat uw draadloos netwerk altijd beschikbaar is en foutloos werkt en daar zorgen wij voor. Andere leveranciers vertellen mooie verhalen over producten, snelheden en moeilijk meetbare prestaties. Trapeze Networks begrijpt wat klanten willen en dat leveren wij.

NonStop Wireless is een innovatie mogelijk gemaakt door de laatste versie van Trapeze´s Mobility System Software (MSS). Dit gedistribueerde operating systeem voor draadloze netwerken vormt het hart van Trapeze´s Smart Mobile architectuur. MSS draait op alle Trapeze-apparatuur, van access points tot controllers en is terugwaarts compatibel met de complete productlijn. Ook voor telefonietoepassingen is Trapeze´s NonStop Wireless de best mogelijke WLAN-infrastructuur.

Trapeze Networks
Trapeze Networks, een Belden merk, is een toonaangevende leverancier van draadloze apparatuur en managementsoftware voor bedrijfsnetwerken. Trapeze was het eerste bedrijf dat NonStop Wireless heeft geïntroduceerd, om de betrouwbaarheid van draadloze netwerken en daarop gebruikte toepassingen te optimaliseren. Vooral voor organisaties met veel mobiele medewerkers en breedbandige toepassingen in de zorg, het onderwijs en de hospitality branche. Trapeze levert Smart Mobile schaalbare draadloze netwerken voor applicaties als Voice over Wi-Fi, locatiegebaseerde services en binnen-/buitenverbindingen.

NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Trapeze Networks B.V.
Bart Tillmans, Vice President Worldwide Marketing
Telefoon: +1.925.474.2216
email: [email protected]
of
AddIT Benelux
Peter Gloudemans
Telefoon: 06-53471777
email: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular