(Persbericht)
Chique en unisex

De Gotha collectie van LANCASTER laat een unieke combinatie zien van Italiaanse chique en trendy business style. De Gotha kan uitstekend als dameshorloge maar ook als herenhorloge gedragen worden.

De kwaliteit die dit klasse uurwerk uitstraalt is terug te vinden in de specificaties: Zwitsers precisie quartz uurwerk van Ronda, anti-reflex en gehard mineraal glas, horlogekast tot 100 meter waterdicht, bijzonder comfortabele siliconen armband.

Stijlvolle details

Wat opvalt aan de stijlvolle Gotha is ook de rijkdom aan details in design: de horlogekast van samengestelde kleuren en materialen en de wijzerplaat met ongelooflijk veel prachtige afwerkingdetails. De mooie afgeronde kast met optisch gevormd antireflecterend mineraalglas en de stoere detailafwerking van de armband met LANCASTER logo geven de finishing touch.

De LANCASTER Gotha is verkrijgbaar vanaf € 465,-- in twee uitvoeringen, elk weer in 6 kleurcombinaties met Stainless Steel, Black, Chrome en Rose Gold. De ´Chrono‘˜ heeft stopwatchfuncties, terwijl de ´Multieyes‘˜ de maanfase laat zien, plus een dag- en maandaanduiding heeft.

Het LANCASTER Gotha horloge: de perfecte keuze voor de succesvolle en trendy zakenvrouw en zakenman!

Wilt u meer weten over de achtergronden en producten, neem dan gerust contact op met Willem Wunderink van ITALCOMPANY, of kijk op de website www.italcompany.com.