(Persbericht) Tegenwoordig besteden steeds meer mannen aandacht aan hun imago. Niet alleen qua uiterlijke verzorging maar ook hun kleding en onderkleding wordt in steeds grotere mate belangrijk.

Werd eerst aan de dames gedacht met allerlei leuke trucjes om de billen en borsten goed uit te laten komen, tegenwoordig zijn er ook push-up boxershorts voor de mannen. Het ondergoed merk Mundo Unico, oorspronkelijk afkomstig uit Colombia, kenmerkt zich door zijn ergonomische snit; het heeft een aparte à¢â‚¬Å“cupà¢â‚¬ aan de voorkant waardoor alles beter op zijn plek blijft en het heeft enigszins een push-up effect. Aan de achterzijde is de pasvorm van het ondergoed zo gemaakt dat er geen à¢â‚¬Å“bouwvakkersdecolletà©à¢â‚¬ ontstaat. Tevens zijn alle boxershorts in het kruis voorzien van een inzetstuk zodat de boxershort niet tussen de billen kan kruipen.

Het merk Punto Blanco heeft een boxershort ontwikkeld met een push-up effect voor de billen. Deze worden gelift zodat er een extra mooie vorm ontstaan en de complimentjes van de dames niet achterwege zullen blijven.

Naast deze extraatjes komt OnlineUnderwear.nl binnenkort met corrigerend ondergoed voor zowel dames als heren. Helemaal nieuw en revolutionair is het cosmetisch corrigerend ondergoed waardoor de sinaasappelhuid (cellulitus) drastisch aangepakt wordt door middel van cosmetische actieve microcapsules.

Is dit allemaal te spectaculair voor u, dan treft u op OnlineUnderwear.nl van diverse merken het meest trendy ondergoed aan voor de modebewuste mannen, vrouwen en kinderen van o.a. de merken MuchachoMalo, Emporio Armani, Ed Hardy, HOM, Schiesser en vele andere.

Binnenkort nog meer merken en nog meer collectie!!! Nu nog tot 70% korting. Gratis verzending, uitmuntende service, gratis cadeauservice. Bestel nog tijdig uw Valentijnscadeau!

Someren, 4 februari 2011