Multicol casting adhesives & trading is ontstaan uit een samenwerking tussen Tri-O-Light en Ron Drost met als doel led-verlichting te beschermen tegen zeer extreme omstandigheden door het in te gieten m.b.v. polyurethaangiethars. Na 25 jaar ervaring te hebben opgedaan in de lijmbranche opereert Ron Drost nu onder de naam Multicol casting adhesives & trading als handelsmerk van Tri-O-Light BV.

De licht gebogen lichtlijn in de bestrating voor de entree van het Gelredome in Arnhem is een van de voorbeeldprojecten die geheel volgens specificatie van de opdrachtgever is gerealiseerd met de LED Light Strip RGB van Tri-O-Light en de polyurethaangietharstechniek van Multicol.

Door het toepassen van de polyurethaangietharstechniek worden producten beschermd tegen mogelijke schadelijke invloeden van buitenaf, zoals water, stof, chemicaliën en vandalisme. Op deze manier worden (elektronische) producten waterbestendig, slijt- en slagvast gemaakt en zijn ze uitstekend geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld de openbare ruimte zoals bij het Gelredome.

Multicol heeft echter meer in huis dan gietharstechniek voor elektronica alleen. Multicol produceert en distribueert ook een ruim assortiment aan technisch hoog ontwikkelde lijmsystemen voor de industrie en de handel en is gespecialiseerd in het omvullen van grote volumes harsen, harders en chemicaliën in verschillende verpakkingen naar keuze. Daarnaast is het mogelijk om in het laboratorium dat gevestigd is binnen Tri-O-Light met behulp van de moderne apparatuur verschillende lijmproeven uit te voeren.

De diensten van Multicol gaan gepaard met een deskundig maar vrijblijvend advies op basis van 25 jaar ervaring. Meer informatie over Multicol en het productassortiment is te vinden op de website van Multicol www.multicol.nl. Ron Drost is te bereiken via telefoonnummer 0342-450506 of per e-mail [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular