De OK-lamp is eigenlijk een gebruiksvoorwerp. TRILUX heeft daarom bij de ontwikkeling van de Aurinio-serie besloten voor een design verlichtingsoplossing te kiezen.

Om deze innovatieve gedachte ook in een lichttechnische uitvoering toe te passen, is de ontwikkeling van begin af aan met LED gepland. Na de al bekende, met 5 LED-velden uitgevoerde Aurinio L-160, is vanaf dit jaar ook de compacte Aurinio L-120 met drie vleugels beschikbaar. Zowel enkelvoudig als in combinatie toegepast, vormen zij een uniek beeld, dat gelijktijdig aan de hoogste functionaliteit- en hygiënische eisen voldoet.

Als gevolg van hun geringe grootte, de kleine oppervlakken en de gunstige vorm, beïnvloeden zij de speciaal in operatiekamers belangrijke ´Laminar-Air-flow´ minimaal.

In combinatie met de moderne LED technologie zijn er verdere voordelen: de Aurinio geeft alleen koel, infraroodvrij licht, waardoor uitdrogen van het weefsel van de patiënt vermeden wordt. In combinatie met een exacte kleurweergave (> 95), worden op deze wijze de werkomstandigheden van de chirurg geoptimaliseerd. Bovendien zijn de door TRILUX gebruikte Power-LEDs extreem onderhoudsvrij, betrouwbaarder en duurzamer ten opzichte van andere lichtbronnen. Dit bij een zeer hoge lichtopbrengst tot 50 Lumen per watt.

Technische gegevens:

à¢â‚¬¢ Drie resp. vijf LED-velden met extreem hoge lichtopbrengst
à¢â‚¬¢ Luchtstroomgunstige vorm voor de Laminar-Air-Flow
à¢â‚¬¢ Lange levensduur door hoog ontwikkelde LED-technologie

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Medische Techniek te Amersfoort. 033-4557710.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular