Nederlanders gaan steeds vaker in eigen land op vakantie. Op TripGids.nl konden zij al ideeën opdoen voor een leuke, interessante dagbesteding, nu komt daar nog een praktische functionaliteit bij. Door trips als favoriet aan te merken, ontstaat een lijst die met een druk op de knop uitgedraaid kan worden: de printbundel. Zo heb je alle gegevens paraat die je nodig hebt voor een dagje uit of vakantie in eigen land.

Onderzoek van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) wijst uit dat dit jaar 3,9 miljoen Nederlanders in eigen land hun vertier zullen zoeken. Een stijging van ruim 100.000 personen ten aanzien van vorig jaar. ´Met de huidige economisch mindere tijden is het niet vreemd dat veel mensen kiezen voor Nederland als vakantieland. Alleen weten veel mensen niet wat ons land allemaal te bieden heeft op recreatief vlak. Daar hopen we met deze site verandering in te brengen´, aldus de makers van TripGids.nl.

TripGids.nl is vorig jaar september officieel online gegaan. Sinds die tijd heeft de site een flinke groei doorgemaakt. ´We hadden nooit verwacht zoveel trips te kunnen indexeren in relatief zo´n kort tijdsbestek. Er zijn nu al een kleine 3000 trips beschreven´, aldus de makers van TripGids.nl. Bezoekers kunnen via de zoekmachine zowel op interesse als omgeving zoeken. De site is een initiatief van Interate AB en Mozuma.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular