Tuintejater van Rosmalen heeft de oplossing

Woensdag, 3 maart, 2010

Rosmalen Het voorjaar staat bol van de nieuwe trends op binnen en buiten gebied. De tuinbeurzen volgen elkaar in raptempo op en de consument ziet door de bomen het bos niet meer. Het lijkt zo simpel om even de tuin aan te pakken maar eenmaal thuis weet u nog steeds niet waar u moet beginnen. Het doorworstelen van de folders geeft u geen relaas en u zit nog steeds met de handen in het haar.
In het Tuintejater van Rosmalen hebben ze de oplossing.

Stichting Tuintejater i.o. heeft zich gevestigd in de centrale hal van Intratuin Rosmalen. Een nieuw concept binnen de Nederlandse tuinbranche dat geheel in het teken staat van beleving. Beleving voor bezoekers is ´doen‘˜ met alle zintuigen! Producten en diensten komen tot leven wanneer iemand er iets over vertelt, wanneer het in een context geplaatst wordt en vooral wanneer bezoekers er zelf iets mee mogen doen.

Geen huis wordt zonder plan gebouwd. Vreemd genoeg is dat bij tuinen vaak anders. Bij gebrek aan een doordacht tuinontwerp worden de verschillende tuinonderdelen meestal in diverse stijlen ‘˜aan elkaar gebreid‘˜, zonder dat er sprake is van een evenwichtig en samenhangend geheel. Ook de relatie tussen tuin en woning krijgt vaak te weinig aandacht. Juist voor diegenen die zich hebben geà¶rienteerd maar niet weten hoe tot een samenhangend geheel te komen is een workshop tuinontwerpen een aanrader. Het Tuintejater in Rosmalen start op 16 en 18 maart 2010 met workshops tuinontwerpen. De workshops worden gegeven door een gerenomeerde tuinarchitect, Leon van Rijswijk van dutchadesign®, uit Vlijmen.

Tuin ontwerpen
De tuin wordt meer en meer als onderdeel van het wonen gezien. Steeds belangrijker dus. Een goede tuininrichting kenmerkt zich door perfect aan te sluiten bij uw individuele situatie. Zowel qua sfeer, als op het gebied van praktische bruikbaarheid. Uitgangspunten daarbij zijn uw wensen en smaak, de architectuur en situering van uw woning en uw budget. Alleen zೠkan een uitgebalanceerd en volmaakt geheel ontstaan, een tuin die bij ຠpast en waarin het goed toeven is.
Het is een zoektocht naar balans tussen schoonheid en functionaliteit. Het doel is om een tuin te ontwerpen die niet alleen logisch is, maar ook mooi. Door gebruik te maken van heldere vormen en structuren en te streven naar rust en ruimte. Essentieel is een evenwichtig geheel, dat de architectuur van de woning ondersteunt en dat functioneel en rustig is van vormgeving, maar toch spannend.

Workshop tuinontwerp
Het Tuintejater start op 16 en 18 maart 2010 met workshops van 2 dagdelen. Onder begeleiding van tuinarchitect Leon van Rijswijk gaat u met uw eigen tuin aan de slag. Na afloop van deze workshop neemt u een globaal plan mee naar huis, waar u zelf mee aan de slag kunt.

Data workshops tuinontwerp:
16 maart 2010, 09.30 15.30 uur
18 maart 2010, 14.30 20.30 uur
27 april 2010, 09.30 15.30 uur
29 april 2010, 14.30 20.30 uur
19 mei 2010, 09.30 15.30 uur
21 mei 2010, 09.30 15.30 uur

Kosten voor de workshop zijn € 150,00 pp (inclusief tekenmateriaal en koffie/thee). Het maximale
aantal inschrijvingen per workshop is 7 personen, zo krijgt iedereen voldoende begeleiding. Aanmelden voor de workshops, of voor meer informatie neemt u contact op met het Tuintejater,
Intratuin Rosmalen 073-5280000 of via e-mail [email protected].

Voor jong en oud wordt er vanaf heden in het Tuintejater een inspirerend programma aangeboden
met lezingen, workshops, demonstraties, en andere activiteiten op het gebied van tuinieren, natuur, milieu en ontspanning. Kijk op www.tuintejater.nl voor het actuele programma of raadpleeg de kalender aan de voorzijde van het Tuintejater.

à¢â‚¬”à¢â‚¬” EINDE PERSBERICHT à¢â‚¬”à¢â‚¬”-
Note voor de redactie: voor meer informatie of beeldmateriaal kan contact worden opgenomen met Anne Kessels: Coà¶rdinator Tuintejater
telefoon: 06-43152012
e-mail: [email protected]
Leon van Rijswijk tuinarchitect dutchadesign®
telefoon: 06-48471437
e-mail: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular