(Persbericht) Tulip Inn de Veluwe opent nieuw restaurant met bijzondere menukaart
Bij Veluwse Smaakmakers drie concepten op à©à©n menukaart gepresenteerd

Beekbergen, 1 november 2011 Veluwse Smaakmakers, zo luidt de herkenbare naam van het nieuwe restaurant in het populaire Tulip Inn de Veluwe. Met de totale rebranding van het restaurant is ook meteen het menuconcept origineler, eigentijdser en beter toepasbaar gemaakt. Het restaurant ontvangt dagelijks een grote diversiteit aan gasten, daarom wordt er deze week een menukaart gepresenteerd met drie prijsniveaus naast elkaar.

Het restaurant biedt drie concepten onder à©à©n dak. Volgens Tim Vissers, Hotel Manager Tulip Inn de Veluwe, is het vernieuwde concept de ideale manier om bij de steeds breder wordende doelgroep aan alle wensen te voldoen. Daarnaast is Vissers ervan overtuigd dat ´Veluwse Smaakmakers' een welkome aanvulling is voor gasten van buiten het hotel en de Veluwse regio. De opbouw van de menukaart geeft duidelijkheid in à©à©n oogopslag en bevat toch maximale variatie. Onderscheid in lekkere, heerlijke en culinaire gerechten met elk een passend prijsniveau. Het keukenteam kookt voor alle drie de concepten met seizoen- en lokale producten en in dit seizoen enkele populaire wildgerechten.

Over Tulip Inn de Veluwe
Tulip Inn de Veluwe is een sfeervol hotel, gelegen op een privà©park van maar liefst 18 hectare bosgrond. Middenin de Veluwse bossen, maar toch direct aan de snelweg A50. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Tulip Inn de Veluwe is uitgeroepen tot Tulip Inn of the Year 2010. De jury van Louvre Hotels Group selecteerde Tulip Inn de Veluwe als winnaar vanwege de persoonlijke service van de medewerkers, de aankleding en ruime opzet van het hotel, diversiteit aan zalen en kamers en de gezelligheid in en rondom het hotel.
Tulip Inn de Veluwe heeft 78 hotelkamers en 13 vergaderzalen, voor gezelschappen van 2 tot 120 personen. Tulip Inn de Veluwe is onderdeel van de EHP hotels groep. De EHP hotels groep beschikt over zes hotels die vallen onder Louvre Hotels.

Over Louvre Hotels Group
Met meer dan 1.000 hotels in 42 landen is Louvre Hotels Group de op een na grootste Europese en wereldwijd de achtste hotelketen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft bijna 50 jaar ervaring als franchiseonderneming en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 200 hotels en een totaal van 27.000 kamers. De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (55 hotels), Campanile (21 hotels) en Premiere Classe (2 hotels). Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com.