TWEEDAAGSE KERST ANTIEK MARKT TILBURG.

Beide Kerstdagen, op 25 en 26 december 2009, is er van 11 - 17 uur in de Stadssporthal te Tilburg de grootste en mooiste collectie antiek & curiosa te vinden. Liefst 125 standhouders etaleren hun uitgebreide en mooiste assortiment van top antiek tot de kleinste snuisterijen, van klein zilverwerk tot grote meubels, schilderijen, glaswerk, curiosa, enz. Sinds 1968 is deze jaarlijkse Tilburgse Kerst Antiekmarkt een begrip in Nederland, waar veel bezoekers uit Nederland en Belgie graag een kijkje komen nemen.

Kom op 25-26 december 2009 van 11-17 uur naar Nederlands Grootste Kerst Antiekmarkt in de Stadssporthal te Tilburg. Toegang 5 euro, voor volwassenen. Kinderen t/m 12 jaar onder geleide gratis en het parkeren is ook gratis.
De stadssporthal is gelegen aan de Goirleseweg 44 in Tilburg. Inlichtingen: tel: 0492 525483 of 06 53848622 [email protected] Zie ook www.vanaerlebv.nl

=======================================================

Nederlands Grootste Kerst Antiekmarkt in Tilburg.

Wie op zoek is naar een mooi stuk antiek, kan op de komende beide kerstdagen, ( 25-26 dec.) van 11-17 uur terecht in de Stadssporthal te Tilburg Ruim 125 handelaren antiek en curiosa en verzamelaars uit Nederland en België verkopen hun mooiste en exclusiefste stukken. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Een compleet huis kan ingericht worden met de spullen die in de Stadssporthal te vinden zijn. Zo zijn er kasten, secretaires, salontafels, en dekenkisten, hele slaap-, eet, en huiskamers staan 2 dagen uitgestald. Ook schilderijen mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Variërend in ouderdom van enige tientallen jaren tot enige honderden jaren oud. Op zoek naar iets moois om te dragen. Op deze antiekmarkt is er genoeg te vinden. Gouden ringen, stijlvolle zilveren armbanden, een vergulde halsketting à¢â‚¬¦à¢â‚¬¦à¢â‚¬¦, het is er allemaal. Of misschien bent u op zoek naar een sfeervolle aanvulling op het interieur ? Ook dat bieden de handelaren in de Stadssporthal aan. Behalve bronzen beelden in alle maten en kleuren is er een ruime selectie porselein en kristal te vinden. Vele soorten klokken zijn goed vertegenwoordigd op de beurs. Nergens in Nederland vindt u dit soort evenementen, waar u helemaal terug gaat in de tijd. Steeds meer mensen gaan oude goederen combineren met nieuwe spullen. een schitterende kristallen lamp met honderden pegels, prachtig om te zien, nog mooier om mee naar huis te nemen, u zal verbaast zijn van de relatief lage prijzen waarvoor de spullen verkocht worden. Deze beurs wordt sinds 1968 in Tilburg gehouden en is zodanig ingericht dat het een beurs is voor iedere beurs.

Voor 125 winkeltjes onder een dak moet je naar Stadssporthal aan de Goirleseweg 44 te Tilburg.
De markt is de beide kerstdagen 25 en 26 dec 2009 geopend van 11-17 uur De toegang bedraagt € 5 voor volwassenen, kinderen onder geleide t/m 12 jaar zijn gratis, parkeren is gratis.Inlichtingen: tel: 0492 525483 of 06 53848622 [email protected] Zie ook www.vanaerlebv.nl