(Persbericht) Ter Aar, 25 augustus 2010 Beef&Steak organiseert op 1 september de tweede Butcher Boys Bootcamp, waarin vleesliefhebbers kunnen leren waar vlees vandaan komt, wat het verschil is tussen de snitten en rundsoorten, en hoe je een steak grilt. De Butcher Boys Bootcamp is een spoedcursus steaks voor liefhebbers.
De eerste bootcamp werd gehouden op 18 augustus en was dermate snel volgeboekt dat werd besloten om snel de volgende aan te kondigen, op 1 september. Beef&Steaks ´carnoloog‘˜ Matthijs van der Pijl legt uit waar de Ossenhaas zit, wat een T-bone is en waar de Ribeye vandaan komt. Hij laat mooie stukken zien en maakt een ossenhaas schoon. Vervolgens is het tijd om zelf een T-bone steak te grillen op een van de beschikbare barbecues onder leiding van steakfan Jan Faber (samen met Van der Pijl de ´Butcher Boys‘˜). Cursisten maken daarbij hun eigen Chimichurri, de onmisbare Argentijnse steaksaus. De Butcher Boys Bootcamp kost 30 euro per persoon, de T-bone steak en de braadstukken zijn bij de prijs inbegrepen.

Contact:
Beef&Steak
Jan Faber
[email protected]
www.beefensteak.nl

Over Beef&Steak
Beef&Steak is gespecialiseerd in Bourgondisch vlees van onder andere rund, lam en varken. De producten zijn via internet te bestellen en worden bezorgd via postorder in speciaal ontwikkelde verpakkingen, zodat verse producten en diepvriesproducten minstens 30 uur in uitstekende conditie blijven. Meer informatie via www.beefensteak.nl