(Persbericht) 9 Mei 2011 - Twish.nl is een nieuwe webwinkel van TNT Post. Twish.nl gaat het succesvolle Zà³SJOPZE.NL voortzetten.

Op Twish.nl vind je bijzondere en stijlvolle accessoires voor dames en het leukste speelgoed online voor kinderen binnen verschillende categorieen. Stuk voor stuk bijzondere producten van bekende en verrassende merken, met een exclusief karakter en van een hoge kwaliteit. Veel van Nederlandse ontwerpers en ook een brede keuze in praktische en/of verantwoorde artikelen, zoals pedagogisch speelgoed voor kinderen en ecologische tassen voor dames.

Het assortiment wordt gepresenteerd in aantrekkelijke thema‘˜s, die passen bij het seizoen en het actuele kleurenpallet. De combinatie van bijzondere producten van bekende en onbekende merken versterkt de aantrekkelijkheid van de individuele artikelen.

Daarnaast biedt Twish.nl de leukste dagjes weg aan. Hierbij kan je denken aan een uitstapje naar à©à©n van de mooiste steden, attractieparken, dierentuinen, musea of een sportieve activiteit. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, op Twish.nl vind je altijd een dagje weg dat aan je wensen voldoet.

Twish.nl bestaat uit de productcategorieën:

à¢â‚¬¢ Kinderen: houten en educatief speelgoed, speelgoed en textiel voor de allerkleinsten. Buitenspelen.
à¢â‚¬¢ Dames: riemen, tassen, sjaals, sieraden en (buiten tafelen).
à¢â‚¬¢ Dagje weg

Kortom, in de leukste online boetiek van Nederland kun je volop inspiratie op doen en heerlijk winkelen!