(Persbericht) PERSBERICHT

Uitbreiding Golden Tulip Leiden Centre afgerond
Meer luxe in nieuwe kamers en conference & meetingcenter

Leiden, 27 april 2011 Golden Tulip Leiden Centre is uitgebreid met 43 extra hotelkamers en ook het conference & meetingcenter is geheel vernieuwd en uitgebreid. Samen met het naastgelegen driesterren Tulip Inn beschikt het hotel over zeven sterren onder à©à©n dak met een totaal van 155 kamers en 6 vergaderzalen.

Het hotel
Bij Golden Tulip Leiden Centre had men al de keuze uit 55 comfortabele kamers en 5 ruime Business suites voor een langer verblijf. Exploitatie Directeur van Golden Green Hotels, Willem Gossens: à¢â‚¬Å“Toen er een huurder uit ons pand vertrok, kregen we de mogelijkheid om de bestaande ruimtes te betrekken bij het hotel, een prachtige kans natuurlijkà¢â‚¬. Nu zijn hier de 43 nieuwe Executive kamers aan toegevoegd, van alle gemakken voorzien en passend bij de kwaliteitsnormen van vandaag de dag.

Conference & Meetingcenter
Het gerenoveerde en uitgebreide Conference & Meetingcenter beschikt over vergaderzalen met ingebouwde beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie, grote flatscreen televisie voor presentaties, promotiefilms, internetvertoningen en gratis draadloos internet. Er bevindt zich ook een royale ontvangstruimte met luxe koffiemachines. Gasten kunnen onbeperkt genieten van vers gezette koffie, espresso of cappuccino. Deze ruimte is bovendien zeer praktisch voor break-out sessies en informeel overleg. Het meetingcenter heeft een capaciteit van 4 tot 150 personen.

Willem Gossens: ´‘˜Met de nieuwe kamers kunnen wij inspelen op de wensen en behoeften van de hedendaagse gast, die gemak, luxe en flexibiliteit zoekt bij een externe locatie. De nieuwe sfeervolle ruimtes in het Conference & Meetingcenter hebben alle technische- en service faciliteiten die een trainer, congresorganisator of vergadervoorzitter zich maar kan wensen.´‘˜
Golden Tulip Leiden Centre maakt onderdeel uit van de Golden Green Hotels, waartoe verder het Golden Tulip Noordwijk Beach en het Golden Tulip & Tulip Inn Zoetermeer Centre behoren.

Over Golden Tulip
Met bijna 50 jaar ervaring als franchiseonderneming, is Golden Tulip uitgegroeid tot een hospitality bedrijf dat diensten aanbiedt in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 180 hotels en een totaal van 27.000 kamers in meer dan 40 landen wereldwijd.
De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch.
Golden Tulip is onderdeel van de Louvre Hotels Group die de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige voert. De totale portfolio bestaat uit zo‘˜n 1.100 hotels met een totaal aan 83.000 kamers in alle hotelcategorieën.
Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com