(Persbericht) Vanaf heden is de bedrijfsinformatiedatabase van Company.info ook beschikbaar voor kleine en middelgrote advocatenkantoren die aangesloten zijn bij BaliePlus. Veel grote advocatenkantoren gebruiken deze database al enige tijd als alternatief voor de KvK. Door bemiddeling van BaliePlus krijgen advocatenkantoren tot 20 fee-earners nu aanzienlijk korting op de licentiefee.

Company.info online bedrijfsinformatie
Company.info is een online database met informatie over alle bedrijven in Nederland. Onder andere jaarverslagen, persberichten, marktrapporten, beslissers en KvK-uittreksels zijn overzichtelijk gepresenteerd.

Benedicte Lochtenberg, commercieel directeur van Company.info zegt over de samenwerking met BaliePlus: à¢â‚¬Å“Met Company.info kunnen advocaten snel informatie vinden over hun klanten en tevens veel geld besparen op hun KvK kosten. Meer dan 100.000 professionals maken dagelijks gebruik van Company.info. Sinds 2009 zijn wij marktleider bedrijfsinformatie voor zakelijke dienstverleners. Wij werken graag intensief met onze klanten samen. Dankzij hun feedback en onze innovatiekracht is Company.info gebruiksvriendelijk, up-to-date en compleet. Dit wordt zeer gewaardeerd. Onze klantretentie is maar liefst 99 procent.à¢â‚¬ Zie www.groep.company.info voor meer informatie.

BaliePlus
BaliePlus maakt een zaak van de bijzaken voor de advocatuur in Nederland. De diensten en producten die BaliePlus voor de aangesloten advocaten(kantoren) biedt brengen voordelen met zich mee in de vorm van tijdsbesparing en/of lagere kosten. Denk hierbij aan verzekeringen, accountancy, informatietechnologie, cursussen, etc. Voor meer informatie www.balieplus.nl.

Paul Paasschens, directeur van BaliePlus, ziet de samenwerking met Company.info als een belangrijke aanvulling op het pallet aan producten en diensten die het werk van de advocaten moet vergemakkelijken. ´Company.info zorgt ervoor dat de advocaten zich kunnen focussen op de zaak zelf en niet op bijzaken zoals het eindeloos zoeken naar de juiste informatie verspreid over verschillende bronnen‘˜.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over de samenwerking tussen Company.info en BaliePlus kunt u contact opnemen met:

Company.info
Benedicte Lochtenberg
Commercieel Directeur
e: [email protected]
t: 020 -2 400 400
i: www.groep.company.info

BaliePlus
Paul Paasschens
Directeur
e: [email protected]
t: 070-3353747
i: www.balieplus.nl