(Persbericht) "Uniek concept voor het Friese Grou"
Moderne B&B De Thuiskamer geopend in historisch pand in Grou

Grou, 28 april 2011 De nieuwe Bed & Breakfast De Thuiskamer is sinds zondag 10 april officieel open voor gasten. Het historische pand staat op een van de mooiste plekjes van Grou, tegenover de 12de Eeuwse Sint Piterkerk. Het prachtige rijksmonument dateert uit 1654 en is daarmee ook een van de oudste woningen. De eigenaresse, Fraukje, heeft van haar hobby, haar beroep gemaakt. Ze is er ontzettend blij mee: "Ik krijg zelfs al boekingen uit Ethiopië en China!"

Comfortabel verblijf
In de afgelopen maanden is dit pand verbouwd tot een aangenaam verblijf met twee gastenkamers en elk met een privà©badkamer. De kamers zijn sfeervol ingericht en zijn voorzien van moderne comfort. Men kan ontbijten in het gezellige tuintje of in de sfeervolle huiskamer. De Thuiskamer ligt op steenworp afstand van het water, en in het hart van het centrum van Grou, waar men de sfeer van vroeger kan beleven. Wat speciaal is bij deze B&B, is dat De Thuiskamer ook zeer geschikt is voor besloten diners van zes tot twaalf personen en kan men gevulde picknickmanden bestellen, zodat zij kunnen genieten van een plezierig dagje uit, in de Sloep of op de fiets die u via De Thuiskamer ook kunt huren.

Erfgoed Logies
De B&B van Fraukje is aangesloten bij Erfgoed Logies; wat garant staat voor onvergetelijke logeeradressen in Nederland, België en Duitsland. Hierdoor kunnen er ook gasten zich aanmelden van andere hotels, wat zorgt voor een wisselwerking.
Fraukje Bruggink is te bereiken op 06 22608247 of [email protected] en binnenkort zal de site www.dethuiskamer.nl ook live gaan.