(Persbericht) Wij stellen u met enige trots onze eerste officiële versie voor van www.klachtenpunt.be. Dit is een uniek project in België waarmee wij de verbinding willen maken tussen consument en bedrijf.
De werking kunt u hieronder lezen, opgesplitst voor bedrijven en voor consumenten.

Voor bedrijven

Het marktonderzoekbureau InSites Consulting deed onderzoek naar wat of wie mensen als betrouwbaar beschouwen. In de categorie ´betrouwbare informatiebron‘˜ wint internet het van TV (2de plaats) en van kranten (3de plaats).

Weet u als ondernemer wat mensen online vertellen over uw product? Weet u als ondernemer wat uw reputatie is op het internet? Veel KMO‘˜s zijn bang van het internet en social media. à¢â‚¬Å“We hebben er geen controle overà¢â‚¬. Heeft u als firma of merk dan wel controle over wat mensen onderling tegen elkaar vertellen over uw product/dienst? Veel ondernemingen betalen zich blauw aan studies om te weten te komen wat hun doelgroep wenst. Maar wanneer ze de kans geboden wordt om gratis in dialoog te gaan met hun doelgroep, haken bedrijven massaal af.

Wij van Klachtenpunt.be willen daar verandering in brengen. Met dit unieke concept in België willen we een online platform zijn tussen consument en bedrijf. Wilt u als ondernemer weten wat uw klant denkt of wenst? Ga er dan meteen mee in dialoog, en dit op de plek waar uw klanten hun tijd het liefst doorbrengen. Het internet! De plaats waar u veel informatie kan oprapen zonder u blauw te betalen aan studies en onderzoeken. Schaaf dankzij de reacties uw product/dienst bij indien nodig. Een win-win situatie voor iedereen. Wat houdt u tegen?

De werking van ons systeem leggen we eenvoudig uit met behulp van een infogram:
http://www.klachtenpunt.be/infogram.jpg

Voor consumenten

Heeft u ook genoeg van het kastje naar de muur te worden gestuurd? Wil je een oplossing voor jouw probleem? Waar kan je dan beter klacht neerleggen dan op het wereldwijde internet.

Het marktonderzoekbureau InSites Consulting deed onderzoek naar wat of wie mensen als betrouwbaar beschouwen. In de categorie ´betrouwbare informatiebron‘˜ wint internet het van TV (2de plaats) en van kranten (3de plaats).

Meld uw klacht op www.klachtenpunt.be. Deze is na goedkeuring onmiddellijk zichtbaar voor de hele wereld. Uw privà© gegevens worden natuurlijk niet getoond.

Klachtenpunt.be is niet de zoveelste website die claimt al uw problemen op te lossen. Wij zijn enkel een online platform, uniek in België, die zorgt voor de verbinding tussen consument en bedrijf.
Wanneer u een klacht post op onze website zorgen wij ervoor dat het bedrijf deze klacht te zien krijgt. Zij kunnen dan op zoek naar een oplossing en deze zal dan ook zichtbaar op de website worden geplaatst.

Van ons krijgt u een code waarmee u de status van uw klacht online kunt volgen. Wanneer een oplossing gevonden is sturen wij u automatisch een e-mail.

Werking:
http://www.klachtenpunt.be/werking.png

NOOT voor de redactie:
Vragen? Mail naar: [email protected]
Klachten? Surf naar www.klachtenpunt.be 😉