Bent u op zoek naar liefde en geluk in uw leven? Dan is dit het event voor jou.

Op initiatief van Colourful Business wordt er een Love & Happyness event georganiseerd voor classy singles en couples. Dit evenement wordt ter gelegenheid van Valentijnsdag op zondag 20 februari 2011 in het theater aan de Schie in Schiedam georganiseerd. Gedurende dit event krijgt u de gelegenheid om met circa 500 potentiële partners op een unieke wijze in contact te komen.

Het Love & Happyness event bestaat uit een inhoudelijk programma gecombineerd met amusement in een intieme en stijlvolle sfeer. Naast het speeddaten kunt u genieten van diverse lezingen, workshops en masterclasses. Deze trainingen worden gegeven door topspecialisten uit het binnen- en buitenland op het gebied van geluk, daten, liefde en flirten. Deze avond sluiten wij met een live optreden van een fantastische band, dj en een salsa dans.
Love & Happyness wordt mede mogelijk gemaakt door diverse partners waaronder datingsite Relatiefront, Singles, OnlineMagazineFemalefactor, Singlesite, Single2travel, Flirtmoment en Boekenhandeldebalustrade.

12:00 INLOOP
13:00 START LEZING LIEFDE MARK MIERAS
14:00 START WORKSHOP FLIRTCOACH TOM GORNY
15:00 SPEEDDATEN| SALSA|DJ|
15:45 START WORKSHOP GELUKCOACH GUIDO DE VALK
16:45 START GEZONDHEID COACH ENIKO PAPP
17:45 SPEEDDATEN| SALSA| DJ
18:30 START WORKSHOP DATINGCOACH DENISE JANMAAT
19:30 START LEZING RELATIES LEONIE LINSEN*
20:30 SPEEDDATEN PAUZE
21:15 START BODY&MIND MUSTAFA CHRAOU
22:15START LOVE&HAPPYNESS AWARD
23:00 AFSLUITING MOGELIJKHEID TOT NABORRELEN

Website: http://loveandhappyness.com

Bron: EMEA Persberichten

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular