Scheveningen, 15 mei 2009. Het vermaarde Amerikaanse snowboardmerk Burton heeft sinds kort bij wintersportspecialist De Skihut in Scheveningen een eigen mooie plek in de winkel veroverd.

Wereldvermaard merk
De Skihut en Burton hebben al jarenlang een succesvolle relatie. Recentelijk is dit in de winkel onderstreept met de unieke Burton corner. Snowboardliefhebbers vinden er de pure en robuuste kwaliteit van Burton plus professioneel advies van de ervaren medewerkers van De Skihut: zelf allemaal gepassioneerde wintersporters.

Ruime keuze
De Skihut in Scheveningen is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van zomer- en wintersport. Met een oppervlakte van 3.000 m2 biedt De Skihut een ruime keuze aan collecties op het gebied van snowboards, fashion, beach en watersports, golf, outdoor, kidswear en brillen. Comfort, technologie en prestaties staan op gelijke voet in de boards van Burton. Bovendien zijn de boards in het assortiment geschikt voor elk niveau: van beginner tot (ver)gevorderd.

Nieuwe vestiging in Oosterbeek
Burton staat erom bekend dat de producten gefabriceerd zijn van echte topmaterialen, gegoten in de nieuwe kleuren van het seizoen en perfect afgewerkt met mooie designs. In de Burton corner bij De Skihut vinden klanten alleen de mooiste boards in de beste kwaliteit. Medio september opent De Skihut een nieuwe vestiging in het Gelderse Oosterbeek en gaat de nieuwe webshop online.

Meer informatie:
www.skihut.nl

Skihut Scheveningen
Vissershavenweg 56
2583 DL Scheveningen
tel. 070 - 354 26 26

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular