Op woensdag 20 juni 2012 heeft Hostnet de 400.000e .nl domeinnaam geregistreerd voor een van haar klanten. Nog geen jaar geleden passeerde Hostnet de grens van de 300.000 .nl domeinnamen.

SIDN feliciteert Hostnet

Roelof Meijer, CEO bij SIDN: à¢â‚¬Å“Wij feliciteren Hostnet van harte met het registreren van de 400.000e .nl-domeinnaam. Een bijzonder knappe prestatie gezien het feit dat ze de 300.000ste op 23 juni vorig jaar registreerden. Ze voorspelden toen zelf al binnen een jaar de 400.000e registratie te gaan halen, en die voorspelling hebben ze dus waargemaakt. Ik ben benieuwd of het ook Hostnet is die de 5-miljoenste .nl-domeinnaam gaat registreren namens een houder of dat die toch naar een andere registrar gaat. Het duurt in elk geval niet lang meer.à¢â‚¬Å“

Als eerste 400.000 .nl domeinnamen

Volgens Merijn de Brabander, Business Manager bij Hostnet, is dit een duidelijke indicatie van het vertrouwen van klanten in Hostnet. Niet alleen kiezen zij massaal voor Hostnet als betrouwbare partner voor voordelige domeinnaamregistratie, ook gaan zij hun domeinnamen steeds actiever gebruiken met behulp van onze hostingproducten. Hostnet leeft nu toe naar het behalen van de mijlpaal van een half miljoen .nl domeinen.