(Persbericht) Zadelhoff Auctions veilt vijftig exclusieve juwelen van het gerenommeerde Nederlandse juwelenmerk Lili B. Het betreft de privà©collectie genomineerde en prijswinnende juwelen van de ontwerpster Lilian Brons zelf. Het meest exclusieve sierraad is getaxeerd op een winkelwaarde van € 200.000, =. Er zijn echter ook ontwerpen met een taxatiewaarde vanaf € 5.000, =. De sieraden worden online geveild op www.zadelhoff-auctions.com. De veiling start maandag 11 april om 18.00 uur en wordt gesloten op woensdag 27 april 19.30 uur.

Lili B
Lili B heeft met een aantal van haar ontwerpen internationale designwedstrijden gewonnen en
stond in de finale van onder meer de ´New Talent‘˜ competitie in Milaan en de Honk Kong International Jewellery and Watch Fair. Lili B juwelen zijn gebruikt in reportages voor o.a. de toonaangevende modebladen Vogue, Salomà©, Bride and Groom, in vakbladen als Bejeweled en Solitaire en in Idex, hà©t toonaangevende vakblad voor diamantairs en juwelendesigners. In samenwerking met glaskunstenares Monique Zegerius werkte Lilian Brons aan het zwaard Katana, geheel vervaardigd van Murano glas. Brons bezette het zwaard met 1.967 diamanten en 494 robijnen. Dit zwaard is onder meer tentoongesteld in het Diamant Museum Amsterdam. Organisatoren van programma‘˜s als Benelux‘˜ Next Top Model en shows als Dutch Fashion Awards vragen regelmatig de medewerking van Lili B.

Ieder juweel dat Lilian Brons maakt, is een uniek exemplaar. ´No two people alike, no two jewels the same‘˜, verzekert de ontwerpster haar internationale clientà¨le.

Privacy gegarandeerd

Er worden geen kijkdagen gehouden. ´Het gaat om dermate bijzondere en kostbare ontwerpen dat wij hebben besloten belangstellenden de mogelijkheid te bieden op afspraak de sieraden te bezichtigen. Het gaat om exclusieve producten voor een exclusief publiek‘˜, legt John van Zadelhoff uit. ´Potentiële kopers hebben hierdoor een maximale privacy en wij kunnen indien gewenst persoonlijk nadere informatie verstrekken.‘˜

Voor aanvang van de veiling zijn op de website www.zadelhoff-auctions foto‘˜s en gedetailleerde informatie te zien van elk van de vijftig sieraden die worden geveild. Op de site is ook vermeld hoe men contact kan leggen. Dat kan per e-mail, maar men kan John van Zadelhoff ook direct telefonisch bereiken.

Gegarandeerde kwaliteit

Alle juwelen die Zadelhoff Auctions veilt, zijn voorzien van een uitgebreide omschrijving en een prijsindicatie en een startbod. Bij diamanten en overige edelstenen wordt een certificaat geleverd. ´Daarnaast is natuurlijk alles voorzien van de Nederlandse wettelijke keuren‘˜, verzekert Van Zadelhoff. ´Iedere diamant is onderzocht en wij garanderen dat alle aangeboden diamanten natuurlijke en ´schone‘˜(*) diamanten zijn.‘˜ * Schone diamanten zijn diamanten met een certificaat van herkomst.

Zadelhoff-Auctions

In korte tijd groeide de organisatie uit tot Nederlands meest gerenommeerde online veilinghuis op het gebied van juwelen en horloges. Zadelhoff Auctions is gevestigd in het multifunctionele clubhuis van golfbaan Naarderbos aan de IJsselmeerweg 100 te Naarden.

Informatie voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John van Zadelhoff, telefoon 06 3041 9161, e-mail [email protected] Zie ook de website www.zadelhoff-auctions.com

Bij dit persbericht treft u aan:
à¢â‚¬¢ Foto 1 Model met enkele Lili B juwelen. Fotograaf Martine Berendsen.
à¢â‚¬¢ Foto 2 Model met enkele Lili B juwelen. Fotograaf Martine Berendsen.
à¢â‚¬¢ Foto 3 Lili B juwelen, gedragen tijdens het tv-programma Benelux Top Models.
à¢â‚¬¢ Foto 4 Zangeres Hind Laroussi met een Lili B juweel. Fotograaf Harmen de Jong.